Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz bandi0000 #176378 üzenetére
Nem a single tartalom miatt írtam, hanem ami multiban benne kellett volna hogy legyen aztán sehol semmi. Csak a kifogás megy. Ha ennyire nincs kész egy játék, üljenek rajta egy évig még és kész. A BF3-BF4ben több tartalom volt már DLC-k nélkül is mint az V-ben és az 1-ben. Ez a baj. Van közöm a BF-hez csak PC-n. De a BF1-el ha összesen játszottam 20 órát sokat mondok. Inkább visszamegyek a 4-re vagy a 3ra. Nekem pl. 13500-at sem ér meg jelenleg az V. Az utolsó BF a 4 volt amit előrendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz bandi0000 #176378 üzenetére
Nem tudom, hogy kolléga mire gondol, de tartalom lehet single rész nélkül is pl. pályák, fegyverek, járművek, játékmódok de ugye ezeknél a játékoknál (értsd BF és Cod) egy sor dolgot még dlc-ként kell megvenned ráadásul évente jön az új rész így 1-3 éven belül halott is lesz a játék (legalább is nagy része). Nem értem, hogy miért nem csinálják azt, hogy 3-4 évente egy új rész közben meg évente egy nagyobb dlc pakk vagy úgy mint a Siege vagy a CS:GO esetleg kozmetikai lootboxokkal mint az Overwatch.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest