Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz 30z.Samu #152226 üzenetére

Azért teljesen fölösleges erről ebben a formában kérdést feltenni, vagy megvitatni, mert pl. a legutóbbi posztodban írtad, hogy kár, hogy Carl ilyen gyorsan meghalt - nálam nem halt meg. Todd egy büdös gyökér, mert azt nyilatkozta - nálam nem nyilatkozta... lényegében a kommentjeid spoileres részei annak nem spoileresek, aki kiplatinázta a játékot, és minden lehetséges variációt ismer. Mivel írtad, hogy 4 órád van benne, nekem jóval több, így bátran kattintottam... Aki csak egy utat járt végig - még ha teljesen végig is vitte a játékot - annak simán lehetnek benne spoilerek. Ráadásul elég nehéz úgy megvitatni valamit, hogy nálam pl. teljesen máshogy alakult a sztori. :D

Szerk.: hozzáteszem, hogy nekem eszeveszett módon bejön a játék. Most kb. túl vagyok a felén, 2/3-án, de már most agyalok, hogy mit kéne máshogy csinálni a 2. végigjátszásban. A végén a folyamatábra alapján látom, hogy rengeteg dolog - sokszor komplett szálak - kimaradt. Amint befejezem, kezdem elölről, de lehet lesz benne még egy 3. is.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák