-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazael
aktív tag
válasz
batai15 #138418 üzenetére
Hmm az update egyszerű lett volna. Gyorsan körbenézve Bnet fórumokon másnak is előfordul ez a hiba de a Blizzard kategorikusan a PS oldali glitchre utal és linkeli a Sony leírását a shared plus-ról. De ahogy nézem itt nincs nagy segítség. Lehet érdemes syncelni az accountot és megnézni a haverodnál a te accodat (látszik-e a progressed, bár papíron külön bnet account stb. kerül hozzá) és megpróbálni egy újratelepítést.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
batai15 #138418 üzenetére
Nekem is volt olyan, hogy töltött le valamit, és addig nem tudtam játszani a teljes játékkal.Pont a minap jártam így, mikor a dobozos PES2018at lecseréltem digitálisra.Kiírta, hogy letöltés kész, telepítés kész, erre még töltött valamit, de ezt már nem jelezte sehol, csak mikor beléptem a játékba, ahol csak barátságos meccset tudtam játszani.Lehet te is így jártál.Telepít vagy tölt valamit, de nem jelzi sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Könyvajánló
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Milyen videókártyát?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged