-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz birorichard #124948 üzenetére
Ez szerintem szinte minden nyitott világú játékra elmondható. Ráadásul ahogy egyre eszementebb méreteket öltenek a térképek, annál nehezebb lesz valóban tartalommal feltölteni. A sztorival általában nincs gond, vagy nincs komoly gond, de ott vannak a mellék küldetések, a gyüjtögetések, esetleg ilyen-olyan bázisok elfoglalása, pontok felkeresése... Hogy ezek valóban érdekesek legyenek, rengeteg munkát bele kell ölni.
Talán csak a Witcher 3 és a GTA V tud igazán felül emelkedni ezen a problémán azok közül amit próbáltam, esetleg még az Arkham Knight (ha nem számítjuk azt a horribilis mennyiségű Riddler kérdőjelet......). A legrosszabbul összerakott ilyen szempontból szerintem a Just Cause 3. Kapunk egy irdatlanul nagy pályát, ahol több km-es távolságok vannak két pont közt, és a negyedét nem használják fel érdemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tea
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen széket vegyek?
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Steam Deck 512GB hordozó tok + választható tok + skin + üvegfólia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával