Hirdetés

Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Frissítve! Nézzük élőben a PlayStation 5 Pro bejelentését!

    gp Hivatalosan egy technikai prezentációról van szó, de a Sony saját magát buktatta le az új gépet illetően.

Új hozzászólás Aktív témák

  • penge111

    addikt

    válasz Rigormortiis #164592 üzenetére

    Szia! Fantasztikus játék!!! Jelenleg is ezzel játszok még! Én eleinte húztam a szám, hogy miért is kapott ilyen jó értékelést a játék. A zenéjét már azonban akkor is zseniálisnak tartottam, amikor itt fanyalogtam. Nos, azóta rájöttem, hogy 4* kell végigvinni a játékot, hogy összeálljon a story és igen azt kell mondjam fantasztikus így már a játék, mert így már értem a játékot, szuper a története. A 4 végigjátszást úgy képzeld el, hogy teljesen új karikkal kell, hogy legyél, más speciális képességeik vannak, teljesen más lesz így a játékmenet új elemek jönnek be. Új szörnyek, bossok lesznek, teljesen új átvezetők, amelyekkel értelmét nyerik majd a homályos részek is. Hard fokozaton kösd fel a gatyád, kb dark souls nehézségűvé válik a játék és bevallom normal bőven elég volt számomra. A játék hack and slash, de van amikor repülni fogsz, na akkor meg shoot' em up lesz a játékból, vagy lesz olyan rész hirtelen oldalscrollozósra vált a nézet és úgy kell irtani az ellent. 60 side quest van benne, fegyókat lehet fejleszteni, chipeket beletenni a karidba, azzal tápolni. Rengeteget tudnék még irni a játékról, maradjunk annyiba nagyon jó játék lett. 40-60 órát lazán bele lehet tolni. Ja, amúgy 26 féle vége van a játéknak, de 4 fő befejezés van. Zenéjéről meg már ódákat zengtem itt pár száz hozzászólással ezelőtt, nekem jelenleg ennek a játéknak van a legszebb muzsikája, minden korábbi játékot számomra kenterbe ver, amivel valaha játszottam!

    Ha érdekel a játék én a hétvégére kipörgetem, akkor dobom majd fel apróra. Ha gondolod privibe megbeszélhetjük a részleteket, akár cserélhetünk is valamire, ahogy olvasgattalak itt fórumon hasonló az ízlésünk!

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Új hozzászólás Aktív témák