- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
köszi srácok, és mennyien vagytok itt boxról,esetleg majd kipróbálnám csapatba is ha szügség van egy lelkes kezdőre számomra most érte el a játszható szintet, bár kellene a 60 fps
Xbox One: bandymnc
-
PeL
addikt
Hát most sikerült jól indítani az FPP szezont is viszonylag, így most ott nem annyira potato a statom mint máskor. FPP-t kicsit többet nyomtuk eddig ebben a szezonban, próbálunk majd fokozatosan átállni. FPP-ben talán jobban élvezem az end-gameket mert ha olyan a terep rohadt jól lehet taktikázni, rákerülni az ellenfelekre amíg le vannak foglalva stb. Viszont a reflexeim már annyira nem jók így talán ott többször alul maradok harcban mint TPP-ben ahol már előre rá lehet célozni ugye az enemyre és kihajolva a fedezék mögül csak lőni kell kb. Azért is kedvelem még mindig jobban a TPP-t mert casualosabb, nem annyira reflexjáték.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok, most próbálom megszeretni ezt a játékot(boxon), van valami tipp arra, hogy hogyan tudom meg honnan lőnek? persze pirosodik a képernyőn egy folt, de foggalmam sincs honnan lőnek le
Xbox One: bandymnc
-
PeL
addikt
Köszi! Ketten kiestek szinte az elején, a maradék 1 elég kezdő, árnyékként követett végjátékig, közben mondtam neki mikor mit nézzen amíg én vadásztam de nem lőtt egy golyót se nagyon, aztán a végjátékban le is lőtték, szóval mondhatni soloztam az egészet
[ Szerkesztve ]
-
agressor12
senior tag
Egész jó ez az új VSS event,tök pörgős.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez teljesen így van, én is játszottam a BF5-tel és volt, hogy úgy éreztem, hogy átlőttem az emberen sebzés nélkül. Fél perc múlva már eszembe sem jutott bosszankodni rajta. A BR mód gépigénye lehetséges, hogy nőni fog? A map mérete miatt gondolom többet fog tölteni, de cserébe kevesebb ember lesz a környezetedben.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
sagem
addikt
válasz #25529296 #20779 üzenetére
Szerintem ez nem így van, de kinek mi A BF ugye teljesen más stílus, az egy pörgős game, lelőnek, és szinte időd sincs bosszankodni, mert 10 másodperc múlva már újraéledsz, lelősz valakit és el is felejted, hogy az előbb esetleg "furcsa" módon haltál meg A PUBG ezzel szemben lassabb, előfordulhat, hogy 10-20 perc alatt egy fightod lesz, amibe mondjuk bug vagy egyéb technikai probléma miatt alulmaradsz, persze hogy jobban beleég az emlékezetbe Egy átlagos BF meccs alatt is seregnyi furcsaság van, csak annyira pörög, hogy kevésbé érdekli az embereket
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Mate
nagyúr
válasz #25529296 #20779 üzenetére
"Tiz halalbol kilencszer nem az ugyesebb nyeri a tuharcot, hanem a szerencsesebb, mert akkor epp az o javara dontott a szerver."
Ez nem így van. Pláne, mióta szervert váltottak. Messze nem tökéletes a játék, de nincs vele akkora gond, mint amit beállítasz. Az esetek többségében az nyeri a párharcot, aki technikásabb, jobban lő, jobban helyezkedik, jobb lootja van.
Tegnap próbáltam a BF5 bétát. Okés, hogy béta, de bugos mint a fene. Ahhoz képest, hogy jóval nagyobb rutinjuk van, mint pubg csapatának. Messze nem olyan összetett a játék és az alapok már jó pár éve megvoltak elég gyenge teljesítmény. A grafika szép, ahhoz képest a gépigény is rendben. Kb. ennyi a pozitívum, amit el tudok róla mondani.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A bf5 beta ban tenyleg vannak bugok, de nagysagrenddel kevesebb es kevesbe jelentosek, mint a pubg ben. A pubg ben olyan hajmereszto hibak vannak, hogy ket jatekos masodperces kulonbseggel eli meg ugyanazt az eswmenyt. Tiz halalbol kilencszer nem az ugyesebb nyeri a tuharcot, hanem a szerencsesebb, mert akkor epp az o javara dontott a szerver. Mindenapos elmenye minden jatekosnak, hogy kitaraz az ellenfelre, majd az megffordul es egy lovessel leszedi. Ez szerintem nagyon gaz. A bf5 beta ban nyoma sincs ilyen szintu sulyos hibanak.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Asszem pont tegnap este néztem meg a COD BR kedvcsináló videót, és olyan eeee... érzésem lett. Teljesen unszimpatikus. De talán a sok Vérpistikét kis időre eltávolítja a PUBG-ből!
Aztán úgyis visszajönnek, mert ez jobb sokkal. A koncepcióra gondolok itt.[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
sagem
addikt
válasz #25529296 #20760 üzenetére
Az állításaidnak legalább a fele nem igaz, elég csak átmenni a BF V topikba és láááám, vannak ott is vélemények a játékról, meg arról, hogy milyen technikai szinten áll, a globális visszajelzésekről nem is beszélve SAJNOS, így csupa nagybetűvel, mert régen nem ez volt a helyzet, a BF csapatról inkább már senki ne vegyen példát szerintem..
(személy szerint még a BR részében bízok, bár ahogy jönnek róla az infók úgy válik egyre biztosabbá hogy sajnos halott mód lesz igen rövid időn belül - COD BR detto )
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
G.I.JOE
senior tag
Szerintem a nagy többség gyakorlási céllal jön fel és lehet találni mindig egy "társat", akivel nagyon jól lehet egymásra lövöldözni. Százszor jobb, mint mozgó céltáblákra, szerintem. Az idegesítő figurák meg, vagy megunják, vagy másra kezdenek lőni, nagyon-nagyon ritkán lehet hogy hosszú percekig egy valakire menjenek!
-
PeL
addikt
válasz #25529296 #20770 üzenetére
Így is szarul fut sokaknál, hova emeljék tovább a gépigényt? Ezt a játékot már nem fogják sokan megvenni, szinte már mindenkinek megvan akit érdekelt valamennyire, szóval ezen max a meglévő játékosok buknának, nem ők.
(#20771) hunmarkov
Leírtam már másik fórumon erről a véleményemet, ezért csak copy-pastezom ha nem gond:A training mapot nem értem miért nem lehetett megcsinálni egyéni offline gyakorlópályának, miért fontos az hogy ez is publikus legyen, ráadásul összepakol majd tök idegenekkel akik között majd szinte biztos lesz pár akik mindent megtesznek azért hogy minél jobban zavarják a többi embert, eléd állnak az arcodba tolják a fegyvert és lőnek folyamatosan. Elég csak arra emlékezni mik voltak mikor bent voltak a kezdő szigeten a fegyverek. Ráadásul még időlimit is van most látom, teljesen értelmetlen egy gyakorlópályára.
-
hunmarkov
csendes tag
Nektek, hogy tetszik egyébként a Training Mode és az új fegyver?
Szerdáig még van idejük csiszolgatni rajta. Amit én nem értettem, hogy miért csak solo-ba lehet kipróbálni. Be kéne rakni custom szervere is majd választható mapként, hogy nagyobb csoportok is gyakorolhassanak együtt. A kerék kilövés meg tényleg idegesítő. Skineket btw még mindig másik csapat csinálja és "nekik is kell adni munkát" úgyhogy majd jövőhét elején vagy szerdán jönnek azok is (70+ skin)
Az új fegyver meg szerintem király lesz, mert kb. akkora a recoilje mint m16-nak, viszont dmg-be meg erősebb, tehát középtávolra+futó emberekre is tökéletes lesz annak aki tudja tartani és gyorsan pötyögtetni, főleg ha van már egy másik sniper a csapatba. (m16-ot se nehéz tartani, csak keveset sebez). Mondjuk nekem verticallal kezelhetőbbnek tűnt, de majd lesz még időnk tesztelgetni ha bekerül, lehet, hogy addig változik is még.[ Szerkesztve ]
Weboldal készítés: https://zeusweb.hu
-
törölt tag
Nálam az a legzavaróbb, hogy az egér mozgásához képes késik a kép. Az fps megvan, 80-100 körül mozog, de a kép kicsit késik az egerem mozgásához képest. Egy tűzharcot simán el lehet bukni emiatt.
Én közepes géppel tolom, lehet ez a baj. Meg kéne emelni a minimum gépigényt, hogy a hozzám hasonló géppel rendelkezők ne vegyék meg. Piszkos üzlet, mert akkor a gamerek minimum felét elbuknák.
Akinek fullos gépe van, annál is jelentkezik ez a probléma?
Ezt értem közepes alatt: i5 6400 CPU 3200Mhz
8Gb DDR4 ram
GF GTX 960 2Gb gyárilag húzott Zotac kártya
320Gb SSD
1440*900-as felbontáson -
PeL
addikt
válasz mindfreak #20768 üzenetére
Abban igazuk van hogy újra kéne írni az egészet, mert alapból az Unreal Engine miatt szar az egész kb. Rossz motort választottak ennek a projectnek, újraírni más motorra meg már túl nagy munka lenne nekik ami már nem érné meg és emiatt inkább megpróbálják minél jobban rendbe tenni ott ahol még lehet. Ez van mikor tapasztalatlan programozók vagy csapat áll neki valaminek.
[ Szerkesztve ]
-
mindfreak
őstag
válasz RaGi91 #20767 üzenetére
Technikailag egy szégyen. inkompetens idióták gyülekezete dolgozik rajta.
A FIX PUBG "kampánnyal" is csak annyi a gond, hogy a roadmappen felvázolt 13 pontból 6 kimegy a világból is, szerintem ők is tudják hogy kb. kijavíthatatlan. Egyszer mondták, hogy az egészet újra kellene írni ahhoz, hát GL.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz zo-lee #20763 üzenetére
Hozzáteszem, hogy a Twitch közvetítéseket nézve, a grafikán kívül egyelőre semmi vonzó nincs benne. Legalábbis a multiban. A világháborús környezettől eltekintve, ugyanolyan eszetlen lövölde, mint a többi (BF3, BF4). Csak rohangálsz, és lelövöd aki szembe jön. Ez még olyan tizenévesen vonzó is lett volna, de ma már nem. Ha lesz Royale módja, arra kíváncsi leszek, de először csak online fogom tanulmányozni, mielőtt kiadnék súlyos pénzeket a semmiért... Jó, az elődöket több nehézségen is végigjátszottam, nem is egyszer, de nem hinném, hogy ez az új rész a megjelenítésen kívül annyival többet adna, hogy megérné megvennem. De majd kiderül...
-
mindfreak
őstag
Bosszantó na, én is szétvertem már pár billentyüzetet az idegesítő hibák miatt, de játékélmény tekintetében meg mindent unalmasnak találok a pubg mellett. Bf szerü játékokkal már 99-ben is játszottunk, csak akkor még CSnek hívták, kicsit unalmas már (nekem).
Nem tudom más hogy van ezzel, de valami eszméletlen érzés, főleg amikor már a TOP10 környékén vagyunk. Tegnap sikerült lehozni egyet 7 killem volt, a végén REMEGTEM! Asszony szerinted ilyenkor hogy néz rám??!
[ Szerkesztve ]
-
zo-lee
aktív tag
Szia!
Egyrészt, ha még ea szakasz alatt megvetted a játékot, akkor simán visszajött az ára.
Másrészt, ha az 1.0 kijövetelét követően vetted meg, akkor meg bőven volt már fórum, nem beszélve a lyjútyúbon fellelhető rakás videóról, hogy hogy fut a játék. Ha ezek ellenére megvetted, akkor .... Amúgy még akkor is ott volt a refound lehetősége ....Tény, hogy van egy valag hibája a pubg-nek, de azért egy olyan játékhoz (BF) hasonlítani, ami évek óta semmiféle előrelépést felmutatni nem tud szerintem oktalanság. Halkan jegyzem meg, hogy TE a BF beta verzióját dícséred, és mindannyian tudjuk, hogy pl a bf 4 esetében mennyi köze volt a bétának az 1.0-hoz ...
Ha nem emlékszel rá, vagy nem próbáltad, akkor segítek: SEMMI. A béta verzió szépen futott, akit lőttünk az halt ... Ellenben a megjelenéskor olyan mértékben volt fos a hitreg és a szerverek állapota, hogy az elképesztő. -
törölt tag
Sziasztok!
Már egy napja tolom a Battlefield V-öt, ami csak beta fázisban van. Viszont már most jobban fut a szebb grafika ellenére és kevesebb bug van benne, mint a PUBG-ben. A pubg csapata már több mint egymilliárd forintot zsebelt be az eladásokból, de a programjuk még most is alpha teszt előtti fázisban van. Szégyelhetik magukat és példát vehetnének a BF5 csapatától. A sok pénzért kilockolható láda és a mobilos változat fejlesztése helyett, inkább az alapjáték javítására kellene koncentrálniuk. Sajnálom, hogy megvettem ezt a fos játékot. -
Segal
veterán
válasz hunmarkov #20758 üzenetére
Válogass van mindenféle
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
hunmarkov
csendes tag
Az én kis helyem is alakul, már csak valami menő pubg-s poszter kéne a fallout nukakólás mellé.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Nekem tegnap tűnt fel, hogy a statisztikai oldalakon az egész meccs statisztikáit végig lehet nézni, ki mennyit ölt, mennyit sebzett stb. Tegnap lőttem egy csirkevacsit, de a srác is tök béna volt meg én is. Úgy szűkült a kör a végén, hogy egy ház széle és egy domboldal volt benne. Én a házban voltam de mennem kellett. Kiugrottam az ablakon, és annyira figyeltem a dombot, hogy a srác ott mozgott az egyik fa tövében a bal oldalon, replayban láttam, hogy simán kiszúrhattam volna és megvan a meccs. De befutottam egy fa mögé, mondom elszórom a gránátaimat, a srác ekkor vett észre és le is lőtt kb 10% hp-ra. Nem futott rám így fel tudtam gyógyulni fa mögött, majd Kar-al úgy szedtem le, hogy nem tudtam fejbe lőni és 4 lövés kellett rá, ebből az elsőre meg a negyedire találtam el.
Ami statisztikában érdekes, volt hogy a 7 killemmel 2. legjobb voltam 8 killes volt a legtöbb killel rendelkező.
-
gtamate2
veterán
A szöveget elnézve nekem nem ez jön le így sokadik nekifutásra sem feltétlenül, de a képek miatt hiszek nektek. Amúgy ha valaki, akkor ők tudnak olyan koreai gondolkodással bíró angol mondatokat leírni néha, hogy szoktunk pislogni, hogy "na akkor ez mit akar jelenteni?". Egy ideje viszont egyre érthetőbben fogalmaznak szerencsére (kivéve mondjuk ezt)
*Sn0w
-
BaLee
addikt
"Javítva a hiba, ami miatt az eldobott és újra felvett fegyver visszaállt a gyári beállításokra"
Ezt a bravúrt... Februárban kezdtem, azóta idegesített és szívatott meg sokszor.
-
niof
addikt
válasz cintula187 #20745 üzenetére
Nem véletlenül mondta rá Shroud is, hogy utálja. Van YouTube-on egy videója, ahol konkrétan ő sem nagyon tudja célon tartani. Az azért elég sokatmondó...
-
cintula187
addikt
válasz agressor12 #20743 üzenetére
Amikor megjelent, kompenzátorral drámaian jobban lehetett tartani.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
BaLee
addikt
Beryl 762-n használja valaki a burst módot? Érdemes? Nekem M16nál olyan szinten nem jött be, hogy egyszer 2 háttal álló embert nem tudtam leszedni vele tőlem 10 méterre egy házban. Azóta csak kényszerből veszem fel, vagy játék elején, esetleg másodlagos fegyónak távcsővel...
-
PeL
addikt
Új fegyver és attachment jön: MK47 Mutant és Laser Sight
Előbbi egy 7.62-es AR lesz csak single és 2-round burst móddal, kb ez lesz a 7.62-es M16. A lézer pedig növeli a pontosságot sima és jobb gomb nyomvatartásos lövések esetén, gripek helyére lehet majd feltenni, plusz pisztolyokra. A lézert csak te fogod látni, tehát nem fogja az enemy észrevenni hogy épp rá célozgatsz.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Most röhögni fogsz de van csajos verzió is
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Megjött a PUBG akció figurám. Kb 1 hónapja láttam Ebay-en egy licitet és csak a poén kedvéért bejelöltem az emlékeztetőt hogy ha nem lesz sok licit akkor miért ne. Végül láttam hogy egyetlen sem érkezett rá így éltem a lehetőséggel Így néz ki körbefotózva.
Így meg az asztalomon az Oculus szenzor elé állítva"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
LLKobe
veterán
Ezt nem hiszem el. Pontosan tudtam hol van, és 100%-osan a fa takarásában voltam. De fogjuk rá...
De a következő meccsen is pont így haltam meg most 2. helyen. Futottam a fa mögé, és a lövés ami megölt már bőven akkor csapódott be mikor a fa mögött voltam...
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Segal
veterán
válasz LLKobe #20724 üzenetére
megöltek
-
LLKobe
veterán
Én csípem ezt a játékot meg minden, de azért azt elmondhatná valaki hogy ITT mi a csudi történt...
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
BaLee
addikt
-
Dictator^
veterán
Kevesebb lett a csaló, vagy a látszólagosan csaló ember. A desync meg nem lett jobb egyáltalán.
Bootcampból squad gamebe, egy 22222222212 nevü ember, az összes teamet kiosztotta, kivéve minket, illetve gondolom a jó kis ballisztikus lövéssel még pár embert megölt szerte a mapon. 2. kör szűkülésnél kb 20-an éltek még..
Én meguntam, úgyhogy elbújtunk a raktárakban bootcamptól északra, aztán a srác a végén magát gránátozta ki.
20 körüli kill-t csinált, de így, hogy meghalt, a végén meg tudtuk nyerni. Ezt az EU cheatelést én is rohadtul rühellem..Hát, nem tudom mennyire szabályos, de megelégeltem valamelyik nap, hogy makrósok öltek meg, szóval vészhelyzet esetére én is benyomtam. Ha lehet cserélem a fegyvert automatára. Shame
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
PeL
addikt
válasz Dictator^ #20717 üzenetére
Mi két nap alatt kétszer találkoztunk egész házakon át lövöldöző, futási sebességgel kúszó sniperekkel. Eddig egy sem volt ilyen hónapok óta, most rögtön kettő is. Mondanom sem kell, mikor odajöttek lootolni lehetett hallani a csingcsang hadoválást, nagy zajjal a háttérben. Szerencsére az egyikről már kaptunk üzenetet hogy felfüggesztették az accountját kivizsgálás miatt, remélhetőleg megkapja méltó jutalmát. Kíváncsiságból ránéztem a statjaira OP-n, ezek is csak EU-n csaltak, AS régióban tök normális, hozzájuk méltó 0-1-2 killes köreik voltak, EU-n meg 15-25 killek sorozatban. Továbbra sem értem miért mindenkinek EU-ra kell járni csalni, miért nem tudják a saját régiójukban bosszantani az embereket.
Makrósokat egyébként baromi nehéz lehet elkapni, Grimmmz is megmutatta hogy lehet könnyen automatára változtatni bármilyen single fire fegyvert pl. M16-ot vagy SKS-t.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Néha? Napotna 70-80%-ban a desync miatt halok meg. Mondjuk nem is kerülöm el nagyon a PVP-t.
Tegnap extrém eset is volt, knockolva volt a haverom egy betonfal mögött, odaszaladtam mellé, majd rálőttem párszor a srácra aki knockolta egy épület felső szintjéről, aztán visszahúztam a fejem, elkezdtem reviveolni, és a 2. secnél fejbelőtt a srác, mert még beszámolta a hitet!
Tehát leguggoltam, revive, +2 sec és aztán kaptam a fejes a gyerektől.Ez után 4 ilyen játék volt folyamatosan, amiben a desynctől haltam. Szóval lehet, hogy kevesebbet játszol, de egyáltalán nem lett kevesebb.
Mellesleg, M16-al egyre gyakoribb, hogy macrosokkal találkozom.. Gondolom le sem sz@rják ezeket, mert volt akit több mint fél éve reportoltam, videót is vettem fel róla, el is lett küldve a zendeskes pubg report oldalra, de azóta is játszik a gyerek... ez normális?
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
HoyHoy2
tag
válasz hunmarkov #20709 üzenetére
Szerintem nem arra gondolt a kolléga, hogy bugos a hang, mert ez nem ujdonság, hanem valamit csináltak vele (gondolom) és konkrétan sz*r, mert az esetek nagy részében mostmár egyáltalán nincs hang vagy csak az utolsó pillanatban és ez roppant bosszantó.
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
niof
addikt
válasz #25529296 #20713 üzenetére
Néha előfordul ilyen desync, de azért mostanában kevesebb. Régen rosszabb volt, pedig kevesebben játszották (az EA elején). Ezért írtam én is fentebb, hogy egyik nap nagyon adja, aztán meg mintha ez lenne életem első fps shootere. De pl. ugyanez van a fegyverekkel is. Miért van az, hogy egyik nap egy félig felépített M4-el is tudok érvényesülni, másnap meg a fullra pimpelt is úgy megy összevissza, mint az ökörhugyozás?... Az Aug-ot pl. nem szoktam dropból kiszedni, mert az a tapasztalat, hogy nehezebb megfogni. Tegnap kiszedtem, mert gondoltam, az M16-nál csak jobb, és olyan volt, mint a lézer! Néztem is bután, WTF?
Na mindegy, ezentúl kiszedem, hátha jó lesz máskor is.
Nekem erős a gyanúm, hogy a fegyókon is van valami randomgenerátor, csak ezt nem kötik az orrunkra.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
törölt tag
A nagy dumák ellenére kezdik hanyagolni ezt a játékot. A nyereség hatalmas és a kriminális bugok ellenére sokan tolják. A legutóbbi frissítés óta állandóan kifagy és a proci 100%-on megy. Előtte 80% volt játék közben. Az általam felvett videó és a killcam között van 2-2 másodperc a különbség. Az én vidimen 8 lövés hallatszik és 4x eltalálom az ellenséget, a killcam-ben meg csak 4 lövés hallatszik és egy találatom van. Az én vidimben 4x eltaláltam, mire visszalőtt, a killcam szerint már lőtt rám, amikor én felemeltem a puskát. ez ugye 2-3 másodperces csúszás, ami felháborító. Ja, és a brutális pingelről nem is beszélve. Minek rak fel olyan szeróra, aminek 250ms a pingje?????????? Miért nem választhatok én szervert???? Jah, mert akkor az emberek látnák, hogy a szerverek nagyon rosszak, a gamerek nagy része brutális pingekkel és csúszással játszik. Ez a játék még nagyon-nagyon béta állapotú! Még nem szabadna pénzért árulni! Talán az open beta fázisra megérett, de sok munka kellene még a kiadásig. Ennek ellenére eladták nekünk és xarnak a fejünkre. Kibaszottul be kellene perelni őket!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Velem is sokszor van, hogy hátulról kitárazok valakire 5 méterről, vérzik mint állat, majd megfordul és leszed, aztán meg látom hogy csak egy kicsit volt lesebezve és egy bandage elég neki... Azt javaslom mindenkinek, hogy játék előtt ellenőrizze az EU szerverek aktuális ping értékeit!!! Néha egész nap 600ms körül van!!!! Nem véletlenül nem írja ki a játék a szerver pinget, az emberek fele nem tolná, mert ki akar 50 feletti pinggel menni? Az már érezhető hátrány.
Itt tudjátok ellenőrizni a pingeket:
http://pubg.disquse.ru/en
-
hunmarkov
csendes tag
válasz Tanisz #20704 üzenetére
Igen, a hang még mindig bugos.. arról nem is beszélve ugye, hogy a 3 szintes épületnél esélyed nincs kitalálni, hogy feletted vagy alattad van, a házból kimászásnak sincs sokszor hangja, a lövéshangok is néha bugolnak, az irányok se a legjobbak az esetek nagy részében. A gránát meg olyan amilyen, spectate-be alapból kb. 1-2 méterrel arrébb mutatja a gránátot néha. Meg ott minden kis object fedezék, ha villanyoszlop mögé esik a gránát és te a másik oldalon vagy akkor nem fog sebezni téged. Nekem pl. tegnap olyan volt, hogy bedobták a fürdőbe a földre, beugrottam a kádba és nem sebzett meg
[ Szerkesztve ]
-
IgnisFatuus
aktív tag
Ez mér habitus kérdése, hogy valaki rohanni és lődözni szeret az elején, vagy nyugodtan lootolgatni és utána indulni vadászni.
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
niof
addikt
válasz Tanisz #20704 üzenetére
Dehogy csak neked!... Sokszor teljesen hektikusan adja be a találatokat. Én sem vagyok nagy lövész, de egyszer 100-200m-ről simán szedem ki az enemyt SKS-el, máskor meg látszólag körbelövöm a statikus (épp célzó) enemyt, vagy mint nálad is, fröccsen kettőt vagy hármat, aztán rámfordul, és haltam. Mintha a találatokon is RNG lenne... Persze, vannak az embernek gyengébb napjai, de az, hogy egyik nap darálsz, és szinte minden szitu jól jön ki, másnap meg mintha először játszanál a gémmel...
Szóval, vannak fura dogok másnál is.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
BaLee
addikt
válasz IgnisFatuus #20705 üzenetére
Nem, amikor én láttam náluk vagy kényszermegoldás volt, vagy (pl. Miramaron) előre eldöntötték, hogy oda ugranak. Én már Sahnokon sem nagyon szeretek a szélére ugrani, mert ott is lehet rohanni bőven ha másik oldalra teszi a kört. Mostanában Bootcamptől északra lévő 3 raktárat szoktam próbálgatni, bár többnyire 2-4 ember érkezik oda, de ha túléled a körrel 10ből 9x nem nagyon kell foglalkoznod vagy max annyit, hogy hamarabb indulj el a közepe felé...
Ezzel együtt jár, hogy csak minden 2.-3. meccs elejét élem túl, de azokban nem kell annyit kör után rohanni.A nagy mapokra ez hatványozottan igaz. Ott is idővel egyre beljebb lévő területeket célozzuk meg.
-
IgnisFatuus
aktív tag
Azt mondjuk nem tartom rossz tervnek, hogy a végén ugranak, magasan nyitnak és nézik ki hova esik és hová rajzolódik a kör aztán attól függően tudatosan üres helyre pottyannak a kör közelébe...de ezek szerint nem ennyire tudatosan csinálták a végén kiesést.
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
Tanisz
senior tag
válasz gyuribácsi88 #20698 üzenetére
Azt hittem már csak nekem van ezzel gondom.
Elfelejtettem játszani vagy valami, igaz sohasem voltam kiemelkedő, vagy jó, de azért ha valakit időben észrevettem azt többségében leszedtem. Most meg még akkor sem sikerül, ha előttem áll 2 méterrel háttal és ráeresztek egy sorozatotTegnapi nap azon röhögtem hogy a játék 87 hitpointot írt ki és 0 kill-t
Valóban így volt, senkit sem tudtam lelőniVoltak olyan meccsek duoban, hogy ketten lövünk 1 embert AR-rel, láthatóan bekap vagy 8-10 lövést (SKS és Kar98 volt nálunk) állva marad és elsunnyog. Ok biztos nem adta be a lövéseket (ehhez már hozzászoktunk), de azért ennyire durva nem volt sohasem.
Más, eddig mindig meghallottuk messzebbről (10 m), hogy valaki jön, most van úgy hogy akkor sem hallom meg, ha a szemközti házban caplat, csak amikor 1-2 m-re vagyok az épülettől. Killkamből visszanézve meg az én lépéseim dübörögnek
Más: a gránátok 10 méteres robbanás hatótávja még mindig él? Mert voltak ilyen tekintetben is érdekes szituációk
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
BaLee
addikt
válasz agressor12 #20699 üzenetére
Remélem végig lehet majd valahol nézni az összes meccsüket. Csináltak több amatőrnek tűnő dolgot pl. 1000+ óra játék után szerintem nem ugrunk olyan helyre amit nem gyakoroltunk vagy legalább nem tudjuk elérjük-e. Illetve ugrásnál legyen A vagy B terv, de az nem terv, hogy kihullunk a végén aztán megyünk valahova mert elfogyott a repülőút.
De mondák is, hogy fun alapon jutottak ideág, nem készültek rá tudatosan, ahhoz képest ez remek eredmény.Tényleg tök jó volt nézni a streamet így, hogy volt magyar érdekeltség.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DPD tapasztalatok
- Dark Souls sorozat
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla