- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Csak nekem csinálja azt a jatek, hogy lobbyban mikor lejár azt idő a repülő indul én meg ott maradok spectatebe. Alt f4 azt visszacsatlakozassal javul csak meg
-
-
dudu5130
őstag
Nem nagyon értem, hogy nagyjából 100-150 méterre miért nem kapják az ember 4x vagy 6x használatával úgy, hogy mozdulatlanul telibe a felső testükön a cél. Ennyire bugosak a szerverek vagy nem igazán értem.
-
dudu5130
őstag
válasz DiszNóÓl #30323 üzenetére
Miért ne lenne? Füstön dedelni amúgy is lutri. Psiztolyt meg amúgy se kötelező vinni. Sokan 5,56-ot használnak olyan pisztoly nincs is. Én azt mondom a 20-as dolgokat vissza és nem kell az új dolgok után menni. Nekem se a taego se a Rondon nem tetszik. Régi Vikendi javított loottal volt a legjobb szerintem. Én akkor kezdtem el mikor Sanhok meg volt már, nekem az tetszett a legjobban.
-
dudu5130
őstag
Valakinek meg van még az az oldal amin vissza tudod nézni ha egy streamer találkozott veled?
-
dudu5130
őstag
A muzzle break jobb mint a compensator?
-
dudu5130
őstag
Kihagytam a játékból úgy másfél évet, nemrég újra kezdtem de egyszerűen nem érzek rá mint előtte. A is közre játszik, hogy általában fáradtan állok neki de egyszerűen nem tudok ölni. Előtte azért jöttek a 6-8 killes Ranked meccsek de most kb senkit nem tudok ölni. Fegyvereket se érzem.
-
dudu5130
őstag
válasz Csokishurka #30058 üzenetére
Hardware Unboxed tesztjében full egál PUBG-ben. Ár érték arányban szerintem a 6800 éri meg. Ha mással is akarsz akkor pláne. Persze pénztárca függő a dolog.
-
dudu5130
őstag
válasz Csokishurka #30050 üzenetére
Zöld manónál XFX rx 6800 ha újat akarsz 160k-ért sokkal jobban megéri.
-
-
dudu5130
őstag
Nálam meg nagyon rapszódikus a game, de csak a sima mód, rankeden nincs gond. Hihetetlen desync van néha, néha meg mintha a tgltn lennék. Vannak időszakok mikor nem tudok ölni mert semmit nem kapnak, hiába van rajt a cél és lövök előbb én halok meg ők meg ilyen 10-20 hp-t ha kapnak vagy semmit... Akkor ki tudok ragelni mert látom, hogy rajt tartom a célt. Utána meg ugyanúgy darálok.
-
dudu5130
őstag
válasz Don.Corleone #28483 üzenetére
Én meg a scope-ot. Legalább egy 4x lehetne nem csak 3x
-
dudu5130
őstag
A ranked a legjobb a dolog jelenleg a játékban. Azt csak ne vegyék el. 1 éve csináltak kodiék erről egy podcastet ott jól leírták. A custom gamet kellett volna szinesíteni és a rankedot már az elején bevezetni. Try hard playerek menjenek rankedot akik meg bohóckodni akarnak azoknak meg rengeteg módot lehetne gyártani. A map felújításokból is egyedül erangel lett jó. Vikendiből az erdeti jobb volt, Sanhok egy hányás lett...
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
A recoil az full random néha. Volt olyan nap, hogy üres m4 4x-szel martin magas ház tetejéről beautozo duot úgy kiszedtem, hogy néztem. Szinte semmit nem ugrált a fegyver. Kövi kör fullra pimpelt m4 Red dottal körbe lőttem az embert 10 méterről. Azt se tudtam milyen bolygón vagyok.
-
dudu5130
őstag
Nem haragszom meg, de ebbe nem értek egyet veletek. Nekem ezek az dolgok tetszenek. Nekem az nem tetszik, hogy egy közelharc közben mikor előbb kezdek lőni, előbb hitelek M416-tal ne lőjjenek már le UMP-vel. Valami gyalázat az a fegyver amit kapok tőle mostanában. Nekem ez a romboló.
-
dudu5130
őstag
Sógóraim 8700K-val meg 1080-nal ma egész nap folyamat laggra panaszkodtak, nekem a 2600 Ryzenem és RX580-nal tök fasza semmi lagg. Érdekes.
-
dudu5130
őstag
Engem még a pinges régió váltós ... húznak fel. Lövöm telibe de nem kapja én meg egyszercsak meghalok, bejön a házamba én meg nem hallom. Múltkor Erangel, mili panelok északban felül nézek délben egy ellent és úgy bejött sprintelve a streamer és lőtt le, hogy nem hallottam semmit. PUBG reporton pont fenn volt ő engem meg már hallott a házon kívül. Ping 230.
-
dudu5130
őstag
Na újrahúztam a wint megint, töltöm a játékot. Remélem most helyrejön.
-
dudu5130
őstag
Microsoft oldaláról töltött win 10 media creation toollal pendrive-ra. Legfrissebb radeon driver, microsoft oldaláról töltött directx. 5 youtube vidit és 4 oldal által leírtakat zongoráztam végig. dxdiag alapján minden rajt van a gépen és ugyanúgy írja. Várok hátha jön a napokban valami kisebb frissítés a játékhoz és akkor elindul. Ha nem akkor új win azt meglátjuk. Cod hibátlanul megy.
-
-
dudu5130
őstag
-
dudu5130
őstag
A Berryl még mindig verhetetlen, ellenben az M416 használhatatlan maszat lett. Nagyon szerettem de már max csak ha ugranak hozzám akkor veszem fel egyből.
-
dudu5130
őstag
válasz adakiller #27204 üzenetére
Igen, amíg nem jött Vikendi. Mondjuk nekem tetszett, de csak a javított loottal. A felújított mapok közül is csak az Erangel lett jó, szeritnem. Én már elengedtem a játékot. Néha Karakinra megyek ha a többiek jönnek, de egyedül sose megyek, pedig regneteg órát beleöltem és nagyon szerettem.
-
dudu5130
őstag
Az új sanhok egy minősíthetetlen valami lett. Utolsó koporsószeg. Túl nagy érték került ezeknek a két balkezeseknek a kezébe. RIP PUBG
-
dudu5130
őstag
Izgi az MNEB döntő. Utolsó kör előtt elég sok esélyes.
-
dudu5130
őstag
válasz gyuribácsi88 #27044 üzenetére
Alapvetően nem lesz több fps-e tőle csak a 12 szál dob annyit, hogy tökür simán fog menni neki és nem lesznek dropok. Nekem egy Ryz 2600-zal nincs annyi dropom mint egyik ismerősnek 8600-zal. Néhol több fps-e van de rengeteget laggol, míg nálam tükör sima.
-
dudu5130
őstag
-
dudu5130
őstag
Choco is kiakadt és lerakja a játékot egy időre. Olyan pletykák láttak nap világot, hogy teljesen újra írják a játékot. Na nem miatta.
-
dudu5130
őstag
válasz jozefgucci1 #26287 üzenetére
CoD-ban is panaszkodnak azért.
-
dudu5130
őstag
Nyugodtan fordulj a topikjahoz, de az amúgy cseres lesz. A gyári nem ajánlott pláne nem X-es proci alá. Nekem 2600 van húzva és max 50-55 fok volt nyáron is. 15-20 k között nagyon jó kis torony hűtők vannak de azért olcsóbban is lehet kapni jobbakat. De a megfelelő topikban segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogwarts Legacy teszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500