- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintem a pénzkereséshez nem sok köze lehet a csalásnak, ha ilyen heti pár euróról van szó. Főleg, hogy limitálva van a heti ládák száma. Vagy te arra gyanakodsz, hogy sok accounttal farmolnak egyszerre? Amit hallottam, az alapján a cheat sem olyan olcsó móka, hogy megérje.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Jinxb1rd
addikt
Hm, 50-60 fps nem sok. Felbontást levéve, screen scalet 70%-ra rakva nem hozz több fpst?
Jelenleg egy GT 710-es van a gépemben, 11k-ért vettem és 20-30 fps-t köhécsel. Játékra nem jó, de mókás.
Btw. a screen scale-t bármeddig le lehet húzni konfigból, kipróbáltam, a 25% is működik, de az már okádék.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
tepenzed
őstag
-
Årpi
őstag
válasz tepenzed #14792 üzenetére
Lehet ők azt írták, de amúgy sajnos nem ez az igazság, és ezt elég nagy hazugságnak tartom a részükről Ha éles lenne a Xen akkor nem tudná használni senki sem a ReShade-t, haverom pedig még mindig tolja. A pakos is vicces, mert pár óra alatt megvolt a nyitáshoz / záráshoz szükséges kulcs...vicc sajnos, de nem a jó fajtából.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
tepenzed
őstag
tegnap azt írták ki twitteren, hogy már a teljes anti cheat live szerveren van, szóval ennél többre ne számíts. A PAK editinget kinyírták pár órára, de azóta arra is új bypasst találtak a lelkes rajongók, nem igazán lehet lépést tartani, főleg nem a prémium hackekkel, és amíg megéri, addig lesznek..
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
Ennél a fos motornál nagyon nem számít az update mérete, mert sokszor kis változások miatt kb mindent újra le kell kapni. Az új anti-cheatet meg simán nem merik még berakni mert annyira elbaszná a teljesítményt.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
A csalók száma nem igazán csökkent, de ennél nagyobb problémák is vannak.
Magyarán: 2,9 GB-nyi update azért, hogy tiltva legyen a Reshade... GG BlueHole
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz Jinxb1rd #14775 üzenetére
Nekem sima 1050 van, ryzen 1600, 16gb ram mellett, fullhd verylowon átlag 55-65 fps körül szerintem teljesen jól játszható. De mondjuk ha most vennék, már TI-t vennék, csak annó, még a teljes gép felújítás előtt meghalt a hd6870 és gyorsan kellett egy olcsó vga, amit majd cserélek egyszer egy jobbra. (Mondjuk elnézve a VGA árakat, az sem most lesz... Főleg hogy tegnap megjött a ps4-em is )
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
budo82
tag
válasz maximilian4 #14784 üzenetére
Natív 1920x1080-ban gondolom (nincs a képen). Viszont a 90% Screen Scale-től nem lesz "blurry"?
Mert így a downsampling miatt csak 1728x972 lesz a game felbontás.Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-
Segal
veterán
válasz Aventador91 #14782 üzenetére
Nyilvan ez is
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz mrsitn #14780 üzenetére
Nem azert rakjak a beallitasokat very low-ra mert nem birna a gep az ultra beallitast hanem mert elonyt jelent a jatrkba a very low.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
mrsitn
csendes tag
válasz Bobó_20 #14778 üzenetére
Decemberben kezdtem el nézegetni, akkor még 85000ftos rx580-al terveztem...
Most csak ez fért bele a keretbe.
Sokat amúgy sem fogok tudni játszani, jön a 2. baba.
Azt láttam videókban, hogy fullhd-ban a texturát high-ra rakják a többi általában very low,
de hogy a csúszkákat hova érdemes rakni az mindenkinél más.
Persze megnéztem az itteni összefoglalót is, az majd segít. Remélem -
jozefgucci1
addikt
-
lemusz
addikt
válasz Aventador91 #14776 üzenetére
1.0 előtt gtx 950-el toltam ami kb tökre egyenértékű a sima 1050-el. Nem mondom hogy élvezetes volt, de azért lehetett játszani vele. Azóta ez csak javulhatott, sok helyütt már 2 gb vramot se használ a játék fullHD very low mellett. Ugyan eléggé alapjárat lett a 1050Ti, mint kötelező minimum a PUBG-hez és úgy ánblokk mindenkinek aki játszik a gépén, de szerintem ha egy kicentezett budget PC-ről van szó és tisztába van vele a vevő, hogy mire képes (vagy jobban mondva nem képes) a vga, akkor simán vállalható. [link] 4 magos proci mellett very lowon 60-80 fps.
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
1050-es kártyával, TI nélkül hogy fut a játék? Van valakinek ilyen kártyája?
We are only Stardust...
-
saen
Topikgazda
Frissült az összefoglaló, bekerült egy grafikai történet is Grave444 tollából, reméljük hasznos lsz.
-
mrsitn
csendes tag
válasz syler123 #14771 üzenetére
Hamarosan megjön a gépem.
Ryzen 1600 + 1050 Ti párosra milyen beállításokat javasolnátok?
Van olyan fórum ahol találhatok csapatjátékhoz társakat majd?
Láttam sok app van PUBG-hez, ti használjátok őket?
Rengeteg videót láttam, szerintem nincs idő még a telót is nyomkodni... -
syler123
veterán
válasz hegegabi80 #14770 üzenetére
Egy bughalmaz a játék.
Én pl sokszor játszok random playerekkel quad-ot, de kb minden 10. alkalommal vagyunk 4-en, 3-nak már örülök, de sokszor One man squad. Na ha 1 man squad-ot akarok játszani akkor azt választom...
A kérdésedre válaszolva: Igen játszhatsz randomokkal és ismerősökkel is.
[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
Noh tegnap esti frissítés után olyan bugok voltak, hogy csak na. Többet várakoztam, meg szívtam mint amennyit effektíve játszottam.
Kérdés: duó módban lehet random is meg ismerőssel is?l
-
Running
tag
válasz gyuribácsi88 #14758 üzenetére
Tegnap voltak kemény pillanatok a szerver életében. Volt olyan időszak, amikor egy tár scar golyó ment az emberbe és semmit nem adott be, aztán társam megküldte az embert még 4 sks-el, de nem volt találat neki sem. Azalatt a 15 mp alatt nem volt regisztrált találatunk, el is halt a squad. Ilyenkor szokta Shroud kiabálni, hogy Dragon Armor, Dragon Armor.
-
balage1989
tag
válasz Aventador91 #14739 üzenetére
Elég fain.
[ Szerkesztve ]
A jó munkát és a rossz kocsmát még nem találták fel...
-
vaki
aktív tag
Azt mitől lehet, hogy nekem a játék alatt Alt+F3-ra nem jön be semmi állítási lehetőség? Kipróbálnám én is ezt az Nvidia freeplayes dolgot, de valamitől nem megy.
Geforce Experience-ből a legfrisebb van, de Nvidia driver még a decemberi, lehet h ez okozza?A felhasználóbarát felhasználó
-
Segal
veterán
válasz Aventador91 #14754 üzenetére
400dpi-n játszik.
-
Seangaijin
aktív tag
Tegnap töltöttem egy 2Gb-s patch-et. FPS alacsonyabb játék közben és valahogy az egész játék olyan fura, mintha magas pingem lenne.
Másnál is van hasonló?
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
Tewe013
őstag
Logitech G203, egyik legjobb vétel fingertipre.
-
addikt
Szerintem nyugodtan kezd el, nincs olyan játék amiben nincsenek csalók, és nincs olyan játék amiben tökéletes a hitbox. A bugokról nem is beszélve.
Az előbb pl már a meccs végén voltam, ketten éltünk csak, látom a gyereket, fejbe lőttem sks-el, 1-es sisak volt rajta (ami ilyenkor le is repül a fejéről), azonnal halnia kellett volna, erre kinéz még 1x, fejbe lövöm ismét és semmi, mondon wut Na jön a kék, (itt már annyira sebez hogy pillanatok alatt halott vagy), majd a kéken kívülről szétlő, mondom ok. Visszanézem a death cam-et, és csomó ideig a kéken kívül volt és nem is sebeződött, egyáltalán. Megnéztem a profilját, fos játékos, és élete első győzelme volt. Gondolom bemakkolt valami bugot.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Land
veterán
Annyira rossz olvasni, hogy sok a csaló és a hitbox is szar. Jani legújabb videójában olyan dolgokat nem adott be nekik.. Ihaj... Ezért nem tudom, hogy elkezdjem el a játékot, hogy kell-e nekem a fájás.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Aventador91
őstag
steamelek egy kicsit így éjjelre [link]
-
nesh_019
senior tag
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Aventador91
őstag
ebben a videóban jól látszik shroud milyen alacsony érzékenységen játszik. régi videó, de gondolom most is így tolja [link]
-
maximilian4
addikt
-
Segal
veterán
Itt egy cikk pont ebbe a témába. Nem ismerem ezeket az egereket tehát nem én ajánlom csak most épp aktuális ide.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Aventador91 #14744 üzenetére
"annyiban más, hogy a gyűrűs ujjamat nem használom, a kisujjammal összeszorítva az egér oldalán van. csak a mutató és középső ujjamat van használatban. ha görgetni kell, azt mutatóujjal szoktam."
Nem ez a normális? Én is így használom, és a kisujjam az egérpadon súrlódik. Ezért nekem a Razer egerek élből kiesnek. Így lett Rival 300-am amin elférnek az ujjaim.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Årpi
őstag
Tippre amúgy a Xenuine nevű AC nem érkezett meg még élesre (ez fut a Teszt szerókon is): mert akkor mindenkinél blokkolva lenne a ReShade, illetve észrevennénk teljesítményben is a tesztes tapasztalatok alapján.. :/ Az egyik csalásmódszert sikerült megszüntetniük, de nem sokat ér. Szóval kicsit átbaszásnak érzem a dolgot.
-
Grave_444
nagyúr
Nekem eddig ez jött be a legjobban csak elromlott a görgője, 10 éves már. Igaz elég pici szóval fingertip.A4Tech X718F
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
válasz maximilian4 #14743 üzenetére
ezek alapján finger trip, de tudok alkalmazkodni, volt már mind3 formájú egerem. + nekem annyiban más, hogy a gyűrűs ujjamat nem használom, a kisujjammal összeszorítva az egér oldalán van. csak a mutató és középső ujjamat van használatban. ha görgetni kell, azt mutatóujjal szoktam.
köszi az ajánlásokat, ez a rival 100at más is ajánlotta
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
Először is...ha már kicsit komolyabban szeretnéd venni...milyen a fogásod?
Elsősorban az fogja meghatározni hogy neked milyen egér való egyáltalán. Claw, fingertrip vagy palm? Én egy palm egeret pl kezembe nem tudok venni, mert kiráz a hideg is annyira utálom és nem tudom használni, így a játék sem menne vele.Mielőtt ez a kérdés nem tisztázott, én biztos nem ajánlanék neked semmit.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
MasterMark
titán
-
Doki16
addikt
Imádom ezt az új updatet. Nem értem ezt miért kellett letiltani. [kép] Nincs erre valami megoldás?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Aventador91
őstag
Tudtok ajánlani egeret 10k környékén ami megfelelő komolyan gamingre? mostani olcsó kis egerem alkalmatlan alacsony érzékenységre, mert ha hirtelen nagyot húzok rajta akkor nem érzékel, és ez így gáz
-
PeL
addikt
-
dav1dkaah
tag
Sziasztok.
Játszik valaki esetleg ilyesmi konfiggal pubg-t?
I3 8100
Gtx 1050 ti oc
16 gb hyperx 3000mhz
SsdKöszönöm
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Aventador91 #14732 üzenetére
Én annak a híve vagyok, hogy repcsiből kiugorva olyan helyre megyünk ami nem esik a repcsi útjába aztán utána indulunk a kör felé.
Innentől az esetek 70%-ban a kör szélén játszunk (ha van legalább 4/8x scope) 30%-ban megyünk be középre.
Ha szarabb a loot akkor inkább megpróbálunk már minél beljebb helyezkedni.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz spanglee001 #14724 üzenetére
Nem, 2560x1080
Jelentem megy a Reshade még nekem így tudom szemléltetni miről beszélek.
Ez csak a menü, játék közben sokkal zavaróbb.Reshade On ( AdaptiveSharpen + Technicolor2 )
Reshade On/Off ( Only Technicolor2 )
Reshade On/Off ( Only AdaptiveSharpen )
Reshade Off ( No AdaptiveSharpen + Technicolor2 )Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Segal
veterán
válasz Aventador91 #14728 üzenetére
Egyertelmuen a helyezes. Soloba top20-ba mar 100 pont folott kapsz, top10-be meg 1-2 kill eseten meg mar 200 folott. Top5-be meg akar 4-500 pontot is. Gyilkossagert meg alapesetben 20 pont jar.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz spanglee001 #14724 üzenetére
Felbontástól független, ha használsz élsimítást, az homályosít.
Aventador91 Helyezés szeritnem, ma 2 kill squad top3 186BP mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
Melyikre jár több bp, pár db. killért vagy top10-ért? tudom mindkettőért, de melyik a lényegesebb
-
HoyHoy2
tag
jól sikerült az anticheat update, most nem aim,speedhack van, hanem visszatért a jó őreg falon keresztül jól megalázlak lővés twitteren is rakják ki a vidiket, gg
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
nagyúr
válasz Aventador91 #14722 üzenetére
Ahogy fentebb is irtam nem a szinekkel van bajom, a fakosagot meg tudom szokni, de az elesseget meg fps vesztes eseten is bevallalnam, mert boven van mibol gazdalkodjak 🙄
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Grave_444
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #14718 üzenetére
Nálam nagyon homály ha van élsimítás PP meg nincs.
Saen Rendben rajta leszek. Igaz pontos értékeket nem tudok mondani, az változó lehet monitortól függően.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Grave_444 #14717 üzenetére
Sajnos sokat eszik az a freestyle, ki is kapcsoltam, nem ér annyit. PP mediumon is jó, régen a PP inkább elmosta mint élesítette a képet (1.0 előtt), tulajdonképpen jó ez így simán, minden nélkül is. Legalább több az fps.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Shkiz0 #14711 üzenetére
Bele kéne írni az összefoglalóba már. [\B] ha kell segítek megírni lilnkekkel.
Színekre: vibranceGUI program vagy Nvidia Control Panelben is lehet állítani. Vagy Nvidia Freestyle az újabb Experiencehez jár.
Freestyle: szinte ugyanazokat lehet állítani, mint reshadeben. Részleteknél lehet élességet (sharpent)
Más kérdés, hogy eszi azért az fpst úgy 125-130-ról 100-105-re.
Ha nem akarsz vele bajlódni Post Processing Highon élesít, ez is kb ugyanannyi Fps-t eszik, mint Freestyle. High AA-val nem rossz. Kinézetre mintha nem lenne élsimítás, de ugye így be tudod mellé kapcsolni.
Szóval be lehet mindent nagyjából ugyanúgy állítani, ahigx eddig használtátok.
Bocs a kiemelésért meghülyült a telóm.
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
Nekem is van haverom akinek megy, nekem meg kedd óta blokkolja a Battleye
-
nagyúr
válasz LLKobe #14714 üzenetére
Na vegre valaki.
Haver is ezt irta, hogy neki meg megy, de a facen a pubg csoportba meg mindenki azt mondta h nem indul mar el.
De a kerdesem adott mert lehet holnap mar nem fog, es addigra jo lenne valami amivel legalabb az elesseg meglene.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
No ugye matol no reshade.
A fako szinekkel meg meg is birnek bekelni, de valami megoldas van arra amd alatt hogy ne ilyen elmosodott legyen kicsit a kep?
Reshade alatt ez is sokkal szebb volt kb 0 fps veszteseg mellett.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Tanisz
senior tag
válasz Create. #14705 üzenetére
Papíron lépett ki EA-ból
Gyakorlatilag, kb 0.73-as verziónal tartanak, emennyi bug van benneNekem a kedvencem, hogy nem tölti be a játékot
Nyomsz pár gamet, kezdenél egy újat, elindul a töltés és megáll.
Task Managerből kilövöd, ismét belépsz, tudsz csatlakozni a játékhoz, amit korábban indítottál, de ekkor is 5-ből 1x tuti lefagy megint a töltés, vagy csak siman crashel[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
kisza25
félisten
-
Land
veterán
Akkor mégis van, aki 1 év előnyben van hozzám képest. Nem baj, ez nem Cod, hogy aki 2000 órát belerakott simán lelövi az 500 órával rendelkezőt.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Segal
veterán
Tavaly marciusba kerult fel a steamre de early access valtozatba es az 1.0.erkezett decemberbe.
-
Land
veterán
Mondjuk az összefoglalóban olvasva: Hivatalos kiadás: 2017 december 20.
Én azt hittem régebbi a játék, akkor még tényleg nem késő elkezdeni.
-
ingalls
senior tag
válasz Black_Sheep #14694 üzenetére
Streamerofíliának nevezett betegség, arra moccan a cerka, ha egy nagymenő sztrímer lövi le.
-
KisTücsök
addikt
válasz Black_Sheep #14694 üzenetére
Többek között emiatt is, és még sok más miatt komolyan vehetetlen az e-sport része jelenleg. És valószínűleg egy darabig még az is lesz. Egyszerűen csak a népszerűsége miatt erőltetik már most.
Az a két csóka stream sniper volt, a nagyobb streamereknek rengeteg van. Két féle van belőle. Az egyik csak feltűnést akar, odamegy a streamerhez, bohóckodik, etc, nem igazán mutat ellenállást. A másik meg előnyt kovácsolva abból, hogy látja a streamer pov-ját, megpróbálja megölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cyberpunk 2077
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500