Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Apple asztali gépek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Lejárt a keret... Szóval az olyan dolgokat, mint render distance meg shadow quality is átállítottam valamint igyekeztem a leginkább low ra venni a grafikát, de mégis szaggatok. A legnagyobb gond, hogy az UI hibás és nem jelennek meg rendesen a betűk. Pl. a serverek nevei, tehát lehet, hogy a próbakört egy dél-amerikai serveren tettem és ez okozta a hibát, mivel a pinget sem látom, ezért előfordulhat.
akela: nvidia+i5 (igaz csak 4 mb ram)
A legnagyobb baj, hogy én half-life-CS vonalon mozgok alapvetően és megszoktam a fix 100 Fps-t. Az alatt olyan mintha vízben húznám az egeret és nem tudok lőni (:
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest