- Konkrét irányba vinni a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
RichieTri
senior tag
hűha...
hogy a PS2 csúnya?!
persze elfogadom a véleményed,DE szerintem meg baromi szép.
én BF3 ba beletettem 1700órát és miután először elindítottam a PS2 többet elő se vettem a BF3-at.
engem lenyűgözött a látvány a fények a táj és úgy nagyjából minden...
nekem high/med beállításon fullHD ban megy úgy, hogy a plusz fények meg minden szir-szar be van kapcsolva (kivéve MB mert az idegesít) és 60fps alá csak durva biolabos csatáknál esik 45-50 környékére.
VISZONT
múltkor egy angol sráccal dumáltam neki csont ugyanilyen géppel med/low beállításon megy fullHD-ban úgy, hogy 30-40FPS-ekkel küzd.szóval azt aláírom, hogy a játék optimalizálásával foglalkozhatnának többet mert ezek a tényleg nagy eltérések sokakat dühíthetnek(szerencsére engem nem érint),de a játék grafikája igenis szép.
ma napig néha meg kell állnom mikor esamiron megy le a nap és épp a (befagyott) folyómederben megyek át ahol a jég felszínén megcsillan/tükröződik a nap.
Új hozzászólás Aktív témák

- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest