- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Most milleren csak hossinon volt élet, 2 kontinens lockolva, a másikon meg pangás. Hossint tényleg szép lett, jól ki lehetne használni lighttal, de mostanában azt vettem észre, hogy nagyon sok ellenségnél lassan már két tár kell mire kinyúl, meg olyan gyorsan mozognak ide oda, hog egyszerűen nem lehet követni. De persze engem messziről két-három lövésből leszednek, meg sima irányzékkal olyan pontosan céloznak, hogy ihaj, én meg a 4x scopeal nem bírom eltalálni. Meg a köd, én nem látok semmmit, de engem persze messziről kiszúrnak.
Ja bio labot elcseszték, a középső torony legtetejére nem lehet felmenni, csak az oldalsó részen lehet megállni, így bárki simán leszed, esély nincs elmenekülni. Thx SOE, csak akkor minek a torony?
Szóval jó lenne ez a Hossin, csak van pár olyan dolog, ami miatt inkább lehet hanyagolom a játékot.
PS2=

Új hozzászólás Aktív témák

- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Starlink
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest