Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Asztrofotózás
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Ceresen az utóbbi napokban A Fantom Triciklis tart rettegésben
Egy láthatatlan atw összevissza köröz 1000el időnként elenged egy rakétát aztán megint átlátszóvá válik. Ott van az egész NC hadsereg de senki nem figyel semerre, csak rohangálnak mint a bolondgyík. Én már többször észrevettem, de bejelölni a q-val nem tudom ugye a láthatatlanokat, csak lövöldözök bele a semmibe de azzal a többiek nem foglalkoznak. Csak amikor már sikerül lesebezni és egy füst közlekedik, akkor végre odanéznek hogy vatafak.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Formula-1 humoros
- Starfield
- Milyen monitort vegyek?
- World of Warships
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BMW topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy láthatatlan atw összevissza köröz 1000el időnként elenged egy rakétát aztán megint átlátszóvá válik. Ott van az egész NC hadsereg de senki nem figyel semerre, csak rohangálnak mint a bolondgyík. Én már többször észrevettem, de bejelölni a q-val nem tudom ugye a láthatatlanokat, csak lövöldözök bele a semmibe de azzal a többiek nem foglalkoznak. Csak amikor már sikerül lesebezni és egy füst közlekedik, akkor végre odanéznek hogy vatafak.