Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RichieTri
senior tag
a topik kvízzé vélt...
"ki tud többet Auraxisról"
egyébként nálam is necces volt tegnap este a belépés...egyszer olyan 9 körül még a szerver is disconnectált. viszont előtte és utána mikor bent voltam minden simán ment.jaés jaés...megint megdumáltam magam a prémiumra. egyszer már voltam, tavaly május környékén adtam vissza. a legmagasabb fokozatig tornásztam fel. gondoltam most ha előfizetek biztos megint a leggyatrább szinten leszek... és nem.

outfittünkben most mindenki a stalkercloakot nyomatja tegnap olyan mészárlást rendeztek a srácok.
én a sniper fegyók miatt csalódott vagyok :S de legalább a HSR-1 -t megcsinálták picit használhatóbbra
viszont az még mindig idegesít, hogy miért van az NC-nek(főnix) és VS(lanszer)-nek is olyan specifikus launchere amivel gyalogot is tud támadni a TR-nek(sztrájker) meg a nincs?!ez így nemigazság

Új hozzászólás Aktív témák

- Formula-1
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciókamerák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Dell Precision 7560 AI -ra és Gamer/Munkára LAPTOP I7-11850H/ 32GB RAM / 1TB SSD / NVIDIA RTX A3000
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest