- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus
tag
furi dolog ez a pixel hiba dolog.
most kaptam karácsonyra egy moncsit és találtam 1 db alpixelhibát. A monitor Lg 1715s. csak sötét de inkább fekete képen látszik egy piros pont. szerencsére a széle fele ezért nem zavaró és nehezen látható a dolog. na igen a 3 nap már rég volt hisz karácsonyi ajándék.
csak ennyi akartam egyébként jó moncsi meg vagyok vele elégedve -
DeimoS
csendes tag
Üdv!
Kár, hogy nem találtam meg előbb ezt a fórumot!
Szóval, vettem a szintén sulinetes sm 765mb mellé egy ilyen tescos benq 19est Székesfehérváron. A srác aki intézi a sulinetes ügyeket baromi rendes volt, ki lehetett próbálni a moncsit (vittünk egyébként lapitopit is), pixelhiba nuku, a képe nagyonszép (MVA-s AU Optronics panel van benne http://www.auo.com/auoDEV/products.php?func=info&product_id=5&items_id=1
), a látószög q nagy, semmivel sem csúnyább mint egy márkásabb DVI kivitel. A 25 MS meg 25 MS, filmet nézni jó, jáccani UT,Q3 ha felmelegedett lehet vele, CRT után furcsa egy picit az utánhúzás, de meg lehet szokni. Melóra (prog, webdesign) meg egyenesen isteni (nem ég ki a szemem).
Van mellette egy Neovo f-215 is, annak látszatra több az utánhúzása, de valahogy gameznél ez annyira nem jön ki.
A lényeg, hogy jó véltel ennyi léért annak aki nem jáccik sokat simulatorral meg FPS-sel. Falun szódával elmegy. Jah, és a DVI csatit szerintem simán rá lehet forrasztatni azzal aki ért hozzá (persze csak ha lejárt a gar), mert valszínű csak fizikailag van kihagyva, a menüjében lehet is választani pref. inputnak, ráadásul csak az európában eladott darabokon nincs rajta, tehát kb lespórolták a 10 centes csatit (ezért viszont még csuklani fog az anyukája a benqes fejeknek). -
Vangelis
félisten
megint up
-
Vangelis
félisten
Egy up, hátha van valakinek még ilyen jellegű baja
-
handler
csendes tag
Ne benazz. Mindenkinek annyi joga van, amirol tud, es amennyit kiharcol. A javitas hatarideje maximalisan 15 nap. Ha egybol _kaptal_ cserekeszuleket akkor 30 nap.
Olyan _nincs_, hogy ha letelt a 15 nap, adnak egy keszuleket es meg 15 nap.
Ha nyugoskodnek akkor keresd meg a vezetot, szepen vastagon ird tele a vasarlok konyvet (ezt ellenorzik is a fogyasztovedelemtol) keresd meg a fogyasztovedelmet, a samsung kepviseletet, nagykereskedot, es egy veresszaju ugyvedet -
Volkov
senior tag
szerintük ez nem pixelhiba, de a srác aki bevette, nem is szervizes... csak szerinte.. mint az RTL kerlámban- Szerintem...
hogy időpont? na az nincs... asszonta: 1hét, vagy 2 esetleg 3 vagy 4... majd hívnak....
ha nem lesz vmi nagyon hamar, tuti balhézni fogok. azért egy 100ezres cuccnál ilyet nem kéne csinálni
Egyszer már vittem vissza egy procit garira, na azt 3 HÓNAPIG vizsgálták, mire megállapították h tényleg szar (be kellett volna tenni egy gépbe, de NEM, ők felküldték ai INTEL-be... áááá) és amikor cserélni kellett volna, term nem volt. akkor kérem a pénzt, azt nem adnak, vásároljam le, DE NEM amennyiért vettem, hanem amit most érne, ha lenne... a proci árából vettem egy hangkarit
Jobban bízok a PH!-s emberekben lassan mint a kereskedőkben.... -
ZolDog
tag
Figyi: pixelhibás monitort cserélnek egyből.
Amúgy szvsz csörögj rá a Samsung-ra, hogy volt-e már ilyen, vagy van-e esélye a javításnak. Az ő érdekük, hogy elégedett legyél. Szvsz ők nem fognak g*cizni, mint egy kereskedő. Egy próbát megér, hm?
30 napos határidővel vették be javításra? Az kicsit azért gyanús. Két hét szokott lenni, vagy 15 nap...fogyasztóvédelem, ne szopassanak már! Egy telefont ez is megér, nem? -
Volkov
senior tag
A ROHADT ÉLETBE!!!
B*SSZ*K +!!!!
EZZEK H*LY*K!!!
Nem cserélik, hanem bevették javítani
lehet h 1 hét, 2 hét, 3 hét, 4hét.... ÁÁÁÁÁ
A szöveg: a teljes oszlop hiba nem pixel hiba, hanem vmi IC szállt el... szal javítják
Ennyit arról h TFT-t mindig cserélnek -
-
Kraptor
őstag
Nem olvastam vegig az egeszet, de nagyon sok gyarto nem veszi vissza 1-2 pixelhibanal a tft. Egyedul Samsung az ami vissza vesszi 1 pixelhibanal is.
-
Vangelis
félisten
Nekem gond nélkűl visszavették a tesc* ban a sulinetes monitort. Ja nem az én nevemen van.
Kérd vissza az árát nem hivatkozhatnak arra, hogy nem lehet törölni a sulinetből. Nekem ott sem kellett lennem , csak odavitték a papírt a sulineteshez, ennyi.
És a pénzt is nekem adták vissza, az apósom ott sem volt -
Volkov
senior tag
válasz
Vangelis #129 üzenetére
ezelött volt egy pöpec 15''-os Sony-m
Akkoriban: 0,22 képpont, teljesen sík képcső, 3,5 év gari...
4 éve vettem, pont 4 évesen az is beszart
a monitorra mindig sokat szántam, nem akarok megvakulni, de mindig megszívom
amugy ez a TFT sulinet-re lett véve... még ezzel is kell majd b*sz*kodni gondolom, ha nem tudnak ilyet adni... a legjobb ugye, hogy emiatt nem az én nevemen van, hanem faterén... áááá
[Szerkesztve] -
Volkov
senior tag
válasz
Vangelis #118 üzenetére
egy hónapos...
egy teljes oszlop szép kék, az 1024 pixel...
tudom h marhaság ilyet kérdezni, de adnak csere mocsit, ha nincs raktáron? vki azt mondta h ha 14 napon belül nem tudnak másikat adni, addig adnak vmit... mint pl kölcsönteló amíg szervízelik...
3 hetet vártam míg lett ilyen moncsi
[Szerkesztve] -
Volkov
senior tag
Hali!
van egy samsung 710n-en, és ma délutánra a moncsi közepén egy TELJES függőleges pixelsor folyamatosan kéken világít
1024 pixel kuka
még garis...
de hogy ilyet miért csinál egy moncsi?! a TFT ennyire megbizhatatlan lenne?!
örület...
remélem azonnal cserélik, de amilyen szerencsés vagyok, tuti nem lesz raktáron -
Shim
őstag
válasz
loszerafin #112 üzenetére
no comment
-
ZolDog
tag
Így van, az a másik, hogy egy korrekt monitortisztítóval való tisztítás hiányában elég nehéz a kis szöszök között észrevenni az alpixehibát.
Persze az egyik Sony, amit néztem, nagyon jónak tűnt, csak a srác a boltban lepucolta, és akkor már látszottak a pixelhibák. Sőt, volt egy olyan trutyi is rajta (hasonló az autók szélvédőjén található tar/bug-hoz), amire simán pixelhibát mondtam volna elsőre. Erre a srác ott maszatolta el előttem...mondom, szépen állunk a többszörösen becsomagolt monitoron ilyen lehet... -
handler
csendes tag
Tevedes, mert megneztem. Tele volt szoszdarabokkal, a felulet, meg veletlenul sem lehetett ugy kiszurni a pixelhibat.
-
handler
csendes tag
En most fogom visszavinni (egy heten belul) a masodik pixelhibas monitorom. Az elson 2 teljes, es 6 subpixelhiba, a mostanin 1 teljes es 10-12(!) subpixel hiba talalhato. Eljen a Samsung 910T!
-
Zsolt2.2
csendes tag
Hi mindenki. Bizony csak 3 pixelhiba után veszik vissza a tft monitort.
-
Vangelis
félisten
Még mindig várok infót ha van valakinek
-
cikasz
őstag
nem olvastam végig, nemtom irta-e valaki de én ugy tudom, hogy 3 pixelhiba felett vesznek csak vissaz moncsit!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- PlayStation 5
- Kés topik
- Milyen házat vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged