Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Lám@
csendes tag
A studio (7) 8-ba hogyan lehet megnyitni olyan filet, amit nem vele digatalizáltam be, vagy nincs meg a *.stu kiterjesztésű filom az avi mellé?
más:
Toshiba SD-R5002 (-) íróm van és szeretnék DVD konvertáláshoz segítséget kérni. A digital8 videó felvételeim a Studio 8 progival bevittem, átszerkesztettem és avi formátumba lementettem. Valamivel DVD formátumba kellene kreálnom. Nem kell DVD minõség, de azért jó lenne, ha az SVCD-nél jobb lenne. Inkább a lehetõ legtöbb férjen fel 1 lemezre. Milyen programot és milyen beállításokkal használjak? Ha esetleg egy egyszerű menüt is szeretnék, akkor azt melyik programmal érdemes.
Ha minden megvan, akkor milyen programmal érdemes kiírni és az írás beállításánál mire kell figyelnem?
Elõre is köszönöm, és bocs, hogy ennyire lám@ vagyok.
Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest