Hirdetés
- Apple MacBook
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Lám@
csendes tag
A studio (7) 8-ba hogyan lehet megnyitni olyan filet, amit nem vele digatalizáltam be, vagy nincs meg a *.stu kiterjesztésű filom az avi mellé?
más:
Toshiba SD-R5002 (-) íróm van és szeretnék DVD konvertáláshoz segítséget kérni. A digital8 videó felvételeim a Studio 8 progival bevittem, átszerkesztettem és avi formátumba lementettem. Valamivel DVD formátumba kellene kreálnom. Nem kell DVD minõség, de azért jó lenne, ha az SVCD-nél jobb lenne. Inkább a lehetõ legtöbb férjen fel 1 lemezre. Milyen programot és milyen beállításokkal használjak? Ha esetleg egy egyszerű menüt is szeretnék, akkor azt melyik programmal érdemes.
Ha minden megvan, akkor milyen programmal érdemes kiírni és az írás beállításánál mire kell figyelnem?
Elõre is köszönöm, és bocs, hogy ennyire lám@ vagyok.
Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Apple MacBook
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest