Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Aktív témák
-
Szalma
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Pl.: használod az egy byteos aritmetikát és feszülten figyeled az átvitel jelzőbitet. A műveletből pedig kiderül, hogy a 2. byteot növelni vagy csökkenteni kell ebben az esetben. Röviden ennyi lenne... Ha nem megy, akkor a 17cxx sorozatot használja, némelyiknek van 16bites integer aritmetikája.
Szeretettel:
Szalma -
Szalma
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Annyi byteos számot kezel, ahányra megírod az aritmetikát... :) Van benne 1 byteos aritmetika, csak bővíteni kell... :)
A host nyákot érdemes in-circuit burning-re felkészíteni kolléga!!! Mindig így csinálom, ezért nincs is égetőm. :) (Szerintem ennyi idő alatt már összejött volna az égető is egyébként...)
Szeretettel:
Szalma -
CharlieDrop
veterán
Bocsika, félig OFFos leszek.
Ha már Pic, nem tudja valaki, hogy lehet 3 byet-os számot összeadni PICben? (tudtommal csak 1 byte-os számokat kezel) -
drwho
tag
Köszi, de nekem is van kapcsolási rajzom + minden, de az a baj hogy nincs időm nyákot maratni, mert sürgősen kell.
Még mindig várom az infókat:O -
Vaze
őstag
mar kezdtem megilyedni hogy tudatlan vagyok de latom nemvagyok egyedul:DD
sorry de ezt nemtudtam kialni hogy ne irjam le;] -
Dr.Momo
tag
PIC egy mikróvezérlő típus. A microchip gyártja. Mikróvezérlőt használnak pl. riasztók vezérléséhez, távirányítókban, mobiltelefonokban!!! stb...
Bővebb: http://www.microchip.com -
sirály12
őstag
Pl. automatizáláshoz jó. Én is sokat agyaltam rajta, de végül nem használtam a technikát. Én egy erősítő vezérlését akartam rábízni, de végül úgy döntöttem máshogy oldom meg.
Egyébként a progi a WWW.PONYPROG.COM -ról letölthető. És itt találsz kapcsrajzot is hozzá. -
greenface
aktív tag
Bocsi, lehet csak én vagyok nagyon hülye, de mi az a 'pic'...?
-
sirály12
őstag
Ez eccerü. A Pic az egy mikrovezérlő. El tud vezérelni szinte bármit. Egy kis IC amiben egy program van. Na ezt a progit kell égetni bele, ennek a kis ic-nek kétféle memója van: 1 nem illanó(rom) 2 illanó(ram), mint a számítógépnek. A romba égeted bele a progit. Ennyi.
-
TitiRii
senior tag
mijaz a pic?:D
-
klepto
addikt
Elnézést, de nekem ez kínaiul hangiz :(((
Elmagyarazná valaki mi az a PIC égetés? ;] -
sirály12
őstag
Pég szerintem megérné megfontolnod egy saját égetőt. Az-az 500-1000 Ft amibe az egész kerülne megéri szerintem. A progi hozzá ingyér van. Mi kell még. És bármikor fejleszthetsz ütána is és nem kell szaladgálni utána.
Üdv: Sirály -
drwho
tag
senki?:O
-
drwho
tag
Hi!
nem tudja valaki hogy pesten hol lehet pic-et égetni?
kéne 2-3 darabot.
nem akarok építeni sajátot, úgyhogy lécci ezektől az ötletektől kíméljetek.
Kösz
Aktív témák
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest