- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Üdvözlet! Nem php-s kérdés, de úgy vélem itt kaphatok választ.
Kaptam egy linket hogy szedjek le egy weboldalt https//www…. cím. Amire ha rámegyek nyilván beránt egy böngészőt és egy apach-os index of főkönyvtárba jutok. Ha be szeretnék lépni a kívánt weblap könyvtárába akkor behozza a könyvtárban található weboldalt és így nem férek hozzá a filékhez. Da ha be is tudnék menni, vajon hogyan tudnám elmenteni ezeket. Próbáltam a linket FTP protokollal, de nem tudok csatlakozni. Biztos én vagyok az amatőr, de nem tudom hogyan is tudom leszedni. Nagy segítség lenne ha tudnátok ötletet adni.
-
t-shirt
veterán
üdv!
php-vel szeretnék animáló gif-et készíteni, van erről valami használható leírás vagy példa file? -
t-shirt
veterán
Üdv!
A tárhely php szervere úgy van beállítva hogy a POST-ban érkező szövegben az " elé tesz egy \-t. Tudom védett mód stb. Buhera módon meg tudtam oldani a problémát, de biztos van valami frappáns utasítás arra hogy ezt bele sem tegye vagy hogy egy lépésben eltávolítsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Dell notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged