- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
szupermacs #18024 üzenetére
Szigorúan személyes tapasztalat: nem jellemző. Nem hátrány ha van, de kb senkit nem érdekel, és a fizetést sem befolyásolja. Tőlem még soha senki nem kérte, illetve én sem kértem, ha én ültem az asztal másik oldalán. Egyetlen dolog számít: a szakmai tapasztalat. Arra azért érdemes számolni, hogy bár nagy a kereslet a Java programozókra, pályakezdőként nehéz elhelyezkedni. Ha már van egy valamekkora tudásod, érdemes keresni gyakornoki pozikat, vagy programokat. Nyilván akkor nem az a szempont hogy rádszakadjon az aranyvonat, hanem, hogy legyen releváns tapasztalatod vállalati környezetben ne csak otthon "hobbiprogramozásban". Erre rá kell szánni az időt. Ha így sikerül lenyomni egy évet, akkor már eséllyel lehet menni junior pozíciókra.
-
pckownz
őstag
válasz
szupermacs #18018 üzenetére
Szvsz Python-t ajanlanek kezdesnek. Bar azert 1-2 evet nyugodtan raaldozhatsz a tanulasra, hogy meg is elj belole.
Ha belejossz a Python-ba, akkor ugy is latni fogod merre szeretnel tovabb mozdulni. Ha mindenkepp sok penzt akarsz, es ugy erzed jol fog menni a dolog, akkor java
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest