- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
szupermacs #18024 üzenetére
Szigorúan személyes tapasztalat: nem jellemző. Nem hátrány ha van, de kb senkit nem érdekel, és a fizetést sem befolyásolja. Tőlem még soha senki nem kérte, illetve én sem kértem, ha én ültem az asztal másik oldalán. Egyetlen dolog számít: a szakmai tapasztalat. Arra azért érdemes számolni, hogy bár nagy a kereslet a Java programozókra, pályakezdőként nehéz elhelyezkedni. Ha már van egy valamekkora tudásod, érdemes keresni gyakornoki pozikat, vagy programokat. Nyilván akkor nem az a szempont hogy rádszakadjon az aranyvonat, hanem, hogy legyen releváns tapasztalatod vállalati környezetben ne csak otthon "hobbiprogramozásban". Erre rá kell szánni az időt. Ha így sikerül lenyomni egy évet, akkor már eséllyel lehet menni junior pozíciókra.
-
pckownz
őstag
válasz
szupermacs #18018 üzenetére
Szvsz Python-t ajanlanek kezdesnek. Bar azert 1-2 evet nyugodtan raaldozhatsz a tanulasra, hogy meg is elj belole.
Ha belejossz a Python-ba, akkor ugy is latni fogod merre szeretnel tovabb mozdulni. Ha mindenkepp sok penzt akarsz, es ugy erzed jol fog menni a dolog, akkor java
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest