Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
Mennyire biztonsagos megoldas, ha login helyett cpanelbol jelszavazok le egy php file-t?
-
pckownz
őstag
válasz
PumpkinSeed #18020 üzenetére
Angliaban elek, itt 3 IT-s melobol 2 Java.
-
pckownz
őstag
válasz
szupermacs #18018 üzenetére
Szvsz Python-t ajanlanek kezdesnek. Bar azert 1-2 evet nyugodtan raaldozhatsz a tanulasra, hogy meg is elj belole.
Ha belejossz a Python-ba, akkor ugy is latni fogod merre szeretnel tovabb mozdulni. Ha mindenkepp sok penzt akarsz, es ugy erzed jol fog menni a dolog, akkor java
-
pckownz
őstag
Egyszerűen megfogalmazva az alábbi problémám van:
Kiiratom egy változó tartalmát, azonban ez túl hosszú olykor számomra. Függvénnyel kellene csonkolnom, vagy akad valami szép css/html megoldás is?
Legjobb lenne szó végén csonkolni, de ha "...." -tal lezárom a kiírást, azt se bánom, mivel linkekről beszélünk.Valaki aki tud egy elegánsat, kérem
-
pckownz
őstag
Sziasztok.
Remélem nem fogtok elküldeni, mert nem igazán találtam a fórumon Druplal-lal foglalkozó topicot, ezért ide jöttem, hátha tud valaki segíteni.Drupal 7.0 -ról lenne szó.
Sikerült elérnem, hogy egy feltöltött kép a posthoz, a /node/id lap alatt [medium] thumbnail-ben jelenjen meg, ami mögött egy link van az eredeti mérethez.
Viszont szeretném azt, hogy a főoldalon a content részben, ahogy a node-ok fel vannak sorolva, ne csak a post szövege legyen látható, hanem a feltöltött kép [small] thumbnail-je is.Tudnátok segíteni?
-
pckownz
őstag
válasz
DeltaPower #5049 üzenetére
body { } és
header_setup { } is megkapta az auto left-right-ot, most úgylátszik középen van minden felbontáson. Köszöntem a segítséget, még úgy is jövök. -
pckownz
őstag
válasz
Speeedfire #5047 üzenetére
Igen itt egy body{ } nevű rész. Itt ha margin:0 auto; -t adok meg, akkor marad a helyén.
Viszont ha margin-left: ; margin-right: ; és a left-et növelem, akkor betolja középre. Van olyan parancs amivel statikusan lehetne középre lőni? Most jelenleg 1024-alól vagyok, és ami nekem közép, az nem hinném, hogy az 1440*x felbontáson is közép lenne. -
pckownz
őstag
Sziasztok!
E107-tel bohóckodok, de van egy kis problémám.
Az egész weboldalt szeretném középre igazzítatni, mert jelenleg balra van zárva az egész.
Keresgéltem a theme.php -ban illetve a css-ben de nem találtam erre utaló sorokat.
Szóval ötleteket szeretnék kérni -
pckownz
őstag
Sziasztok.
e107 legújabb verzióját használom, és a problémám a következő lenne.
Menübe kinthagytam az alap download.php hivatkozást, és ha rákattintok, úgy jeleníti meg, hogy nincs ott a menü. Ugyan ez lenne a User/settings menüponton is a bajom. Ezt lehet valahogy orvosolni?
A user/settings még nem is lenne nagy probléma, mert azt leokézom és visszadob a kezdőlapra, de a download-ból csak backspace-szel tudok visszamenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest