Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
klinnsy #6575 üzenetére
Példa a kód utólagos formázására:
http://beta.phpformatter.com/
>> Format >> Copy to Clipboard
http://pastebin.com
>> Syntax Highlighting: PHP
>> Submit
>> Eredmény: [link]Mondjuk ez nem változtat a tényen, hogy ocsmány a kód.
A lényeget Tele von Zsinór kolléga leírta. -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
klinnsy #6575 üzenetére
Első ránézésre mondom, hogy ez régi és rosszul megírt kód. A $HTTP_{GET,POST}_VARS változók még a nagyon régi időkben működtek, kompatibilitási okokból 5.2-ben még lehetett engedélyezni a létrehozásuk, 5.3-ban nem tudom, léteznek-e egyáltalán. Ezek extractolása csak súlyosbítja a dolgot. A file írás-olvasás miatt meg csúnya deadlockba futhat a kód, vagy az egyik process felülírhatja a másik változtatásait.
Ahogy fentebb a kollega úr mondja, az a minimum, hogy formázott kódot postolsz ide, de ekkorát már inkább külső oldalra (mondjuk pastebin.com) és linkeld - ott még syntax highlight is van.
Gyorssegítségként a hosszú változók engedélyezése esetleg megoldja a gondod, de jobban jársz, ha újraírod.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
klinnsy #6575 üzenetére
Jó, hát akkor használd a Programkód gombot (többek közt itt is leírtam, hogyan kell) a kódod kijelölése után, mert ilyen formázatlan, indentálatlan kódot kétlem, hogy bárki át fog nyálazni itt a topicban (hacsak nem rakja be mondjuk NetBeans-be vagy dobja be PHPBeautifierbe, stb, és autoformáz), én legalábbis biztosan nem. De persze előfordulhat, hogy valaki mégis veszi a fáradságot, de előbb inkább te tedd meg ugyanezt a kód megfelelő formázására.
Meg nem ártana, ha leírnád, te milyen körülmények közt próbáltad, mert a "Már néztem több gépről, nekem nem működött, mi lehet a baj?" mondatrészből számomra legalábbis nem derül ki.(Pl. egyáltalán működő webszerverrel próbáltad-e, te mit tapasztaltál, nálad mi történt, egyáltalán lefutott-e a PHP-kód, és így tovább...)
Szerk.: csak belenézve a kódodba, számomra elég durván fájó kódrészletek vannak, pl. csak ez szúrt szemet:
echo "<tr><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Válaszok</th><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Szavazatok aránya</th><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Szavazatok száma</th></tr>";
Eleve a <font> tag használata nagyon nem ajánlott ma már (CSS), na meg az attribútumok esetén eléggé ajánlott az idézőjelek használata, pl. align=center helyett align="center", de még jobb, inkább ezt az align attribútumot ne is használd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged