- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Hálózati kábelek és szerelésük
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
klinnsy
üzenetére
Jó, hát akkor használd a Programkód gombot (többek közt itt is leírtam, hogyan kell) a kódod kijelölése után, mert ilyen formázatlan, indentálatlan kódot kétlem, hogy bárki át fog nyálazni itt a topicban (hacsak nem rakja be mondjuk NetBeans-be vagy dobja be PHPBeautifierbe, stb, és autoformáz), én legalábbis biztosan nem. De persze előfordulhat, hogy valaki mégis veszi a fáradságot, de előbb inkább te tedd meg ugyanezt a kód megfelelő formázására.
Meg nem ártana, ha leírnád, te milyen körülmények közt próbáltad, mert a "Már néztem több gépről, nekem nem működött, mi lehet a baj?" mondatrészből számomra legalábbis nem derül ki.
(Pl. egyáltalán működő webszerverrel próbáltad-e, te mit tapasztaltál, nálad mi történt, egyáltalán lefutott-e a PHP-kód, és így tovább...)Szerk.: csak belenézve a kódodba, számomra elég durván fájó kódrészletek vannak, pl. csak ez szúrt szemet:
echo "<tr><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Válaszok</th><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Szavazatok aránya</th><th><font color=ffffff size=2><div align=center>Szavazatok száma</th></tr>";
Eleve a <font> tag használata nagyon nem ajánlott ma már (CSS), na meg az attribútumok esetén eléggé ajánlott az idézőjelek használata, pl. align=center helyett align="center", de még jobb, inkább ezt az align attribútumot ne is használd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Pl. egyáltalán működő webszerverrel próbáltad-e, te mit tapasztaltál, nálad mi történt, egyáltalán lefutott-e a PHP-kód, és így tovább...)