Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DeltaPower #9773 üzenetére
Ja, jó, látszik, hogy ma egy kicsit tompa vagyok, őszintén szólva el sem olvastam, csak kapkodva belenézegettem, ezek szerint csak úgy generál cache-t, hogy egyszer fájlrendszer-szinten mindenképp elkészíti, aztán a webszerveres megoldás igazából csak lecsekkolja, van-e már olyan kép, ha nincs, akkor megcsinálja. Nem? Mondjuk ezt is csak abból következtetem ki, amit írtál.
-
Speeedfire
félisten
válasz
DeltaPower #9773 üzenetére
Ezesetben nem is szenvedek vele. Marad a php-s verzió. Esetleg van valami cachelés erre a módszerre, hogy gyorsabb legyen a feldolgozás? Nem akarok vízjeles és vízjel nélküli képeket is tárolni a szerveren.
Coyot: Ígérem, ha rátalálok linkelek neked egyet.Egy ilyet találtam, nem tudom ez mennyire jó/rossz.
$wm_file = 'watermark.png';
$filename = $_GET['file'];
// Content type
header('Content-type: image/jpeg');
$watermark = imagecreatefrompng($wm_file);
$image = imagecreatefromjpeg($filename);
$img_width = imagesx($image);
$img_height = imagesy($image);
list($wm_width,$wm_height) = getimagesize($wm_file);
for($h=0;$h<=$img_height;$h+=$wm_height)
{
for($w=0;$w<=$img_width;$w+=$wm_width)
{
imagecopyresampled($image,$watermark,$w,$h,0,0,$wm_width,$wm_height,$wm_width,$wm_height);
}
}
imagejpeg($image, NULL, 100);
Új hozzászólás Aktív témák
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest