- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, és itt aztán a visszatérési értéket megint csak vizsgálni kell, és akkor visszajutottunk ugyanoda, ahonnan elindultunk.
Vegyük azt a megközelítést, amit Te mondasz, tök egyszerű példával. Itt beletettem még annyit, hogy két különböző paraméterrel hívom meg a logErrors függvényt, ez is szándékosan jó butított példa. A syntax highlighting miatt inkább felraktam pastebinre:
http://pastebin.com/KxH2Fmk9Na, akkor vegyük azt a megközelítést, amiről én beszélek (bár privátban hasonló jellegű megoldást mutattam), aktualizálva a példához:
http://pastebin.com/PVKe4uNANem tudom, ki hogy van vele, de nekem a második, háromsoros kód jobban áttekinthető. A korábbiaknál meg annyi van bent pluszban, hogy van két saját kivételosztály, ami tömböt is tud fogadni.
(#9007) modder : azzal egyetértek, hogy nem mindig egyértelmű, mire szabad/érdemes exceptiont használni. De pl. egy form injection probléma tipikusan olyan, ami miatt érdemes lehet exceptiont dobálni. Ahogy egy adatbázis-kapcsolódás is.
A 404-es hiba meg ilyen alapon ugyanúgy gyakran előfordulhat, ha valaki elcseszi a keresett URL-t, esetleg van hivatkozás Google-ön keresztül olyan oldalra, amit azóta már töröltek, vagy magán az oldalon van rossz hivatkozás van; de tulajdonképpen ezt is meg lehetne oldani sima error tömbökkel, ahogy az összes többi hibát is. Tulajdonképpen mindkettő megoldás alkalmazható minden problémára, kérdés, mire melyiket érdemes - bár az valóban érdekes felmérés lehet, mennyit ront a GYAKORLATBAN a teljesítményen az, ha valaki exceptionökre áll rá.
Ha valaki tud ilyen felmérésről, ne tartsa magában!===
(#9008) Athlon64+ : nem is kell "mindenhol" kivételeket hajigálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 2025 - Íme a 26. héten megjelenő játékok listája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI CYBORG 15 A13V
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged