Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem próbáltam még, de számomra ez alapján nem annyira szimpatikus:
"Simple - simple to install and easy to modify. The entire site is stored in a single HTML-file - no database is needed. You edit your entire site with your favorite HTML-editor, upload the content file and get a dynamic website!"
Nem igazán értem, hogy amennyiben mindenféle adatbázis nélkül működik, szimplán HTML-editorral kell szerkeszteni, majd feltölteni a tartalmat, akkor ez mitől lesz a klasszikus értelemben vett CMS. Ahogy azt sem, hogy ez mitől nevezhető "dinamikusnak"...
A klasszikus CMS-ekben azért mód van a tartalmak különböző szempontok szerinti kigyűjtésére, rendszerezésére, szerepkörök állítgatására, és így tovább, lásd: [Tartalomkezelő rendszerek].
Ez ennyi alapján ezekből elég kevés szempontnak felel meg. Kicsit komolytalannak tűnik.
De leírhatnád, szerinted miért is jó ennek a használata azonkívül, hogy gondolom ad valamiféle keretet a szerkesztendő oldalaknak - nem próbáltam még, így érdekelne, de nekem már az elég gyanús, hogy nincs szükség adatbázisra.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő