Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem próbáltam még, de számomra ez alapján nem annyira szimpatikus:
"Simple - simple to install and easy to modify. The entire site is stored in a single HTML-file - no database is needed. You edit your entire site with your favorite HTML-editor, upload the content file and get a dynamic website!"
Nem igazán értem, hogy amennyiben mindenféle adatbázis nélkül működik, szimplán HTML-editorral kell szerkeszteni, majd feltölteni a tartalmat, akkor ez mitől lesz a klasszikus értelemben vett CMS. Ahogy azt sem, hogy ez mitől nevezhető "dinamikusnak"...
A klasszikus CMS-ekben azért mód van a tartalmak különböző szempontok szerinti kigyűjtésére, rendszerezésére, szerepkörök állítgatására, és így tovább, lásd: [Tartalomkezelő rendszerek].
Ez ennyi alapján ezekből elég kevés szempontnak felel meg. Kicsit komolytalannak tűnik.
De leírhatnád, szerinted miért is jó ennek a használata azonkívül, hogy gondolom ad valamiféle keretet a szerkesztendő oldalaknak - nem próbáltam még, így érdekelne, de nekem már az elég gyanús, hogy nincs szükség adatbázisra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest