Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Louloudaki
üzenetére
Akkor sem indokolt, hogy másodpercenként AJAX-os kéréseket intézz a szerver felé...

Használd ezt a visszaszámláláshoz, ez elintézi neked, ki is írja, testreszabható:
jQuery Countdown
Nyilván úgy inicializálod, hogy mondjuk egy script tagbe berakod PHP-vel a kezdeti időt.
Egy oldalon én is pont sorsoláshoz ezt használtam fel.
Ezzel azt is meg tudod oldani, hogy a visszaszámlálás lejártakor meghívsz egy tetszőleges függvényt - pl. újrakezded a visszaszámlálást. Nagyon hasznos, visszaszámlálásokhoz "must-have".Egyébként mint említettem, ha nagyon parázol a kliensoldal pontossága miatt, akkor se másodpercenként korrigálj és vesd össze a kliensoldali számláló értékével.
De ha szerveroldali idővel inicializálod a visszaszámlálót, akkor a kliensoldal nem lesz annyira pontatlan, hogy emiatt különösebben meg kellene ijedned.(#8792) cAby: Szívesen!

-
CSorBA
őstag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Kiíratod a server időt, és javascripttel számoltatod. De most nem tiszta, visszaszámlálót akarsz, vagy csak sima "szerverpontos" órát?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő