Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
fordfairlane #8179 üzenetére
fordfairlane: Eszem megáll, tényleg csak ennyi volt a probléma. Auto-formáztam a kódot az Eclipse-ben és az belerakta a tabokat. Ez jó volt. Köszi
[Szerkesztve]: Igen, értem mire gondolszPazsitZ: Az jó, gondolom. És most már működik. De köszönöm a hszt.
Bencom: Úgy értettem ahogy te is, én is hallottam, hogy 2-3 hónap alatt meglehet tanulni a PHP-t.
Bár én előnyben vagyok a Java miatt, mert az OO paradigma nekem az így kisujjban van. Azzal szenvedtek néha az emberek Java-ban itt a suliban.Mindenkinek:
Most nézegettem a <selected> Html tagot. Néztem itt a könyvben, és a kijelölt értéket az <option> html-ban simán csak egy 'selected' -del jelölte.
Neten meg találtam még ezeket a megoldásokat: selected="selected", illetve selected="yes".
Kipróbáltam mind a 3-at és működik... Mégis melyik opciót célszerű használni az <option>-ben? -
fordfairlane
veterán
válasz
fordfairlane #8179 üzenetére
Illetve, a htmlbe ne kerüljön tab, enter, vagy egyéb whitespace karakter, mivel ide a tartalom kerül. A php kódrészben lehet.
<textarea name="..."><?php
?></textarea>
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest