Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Most nézegettem a <selected> Html tagot. Néztem itt a könyvben, és a kijelölt értéket az <option> html-ban simán csak egy 'selected' -del jelölte.
Neten meg találtam még ezeket a megoldásokat: selected="selected", illetve selected="yes".
Kipróbáltam mind a 3-at és működik... Mégis melyik opciót célszerű használni az <option>-ben?XHTML szintaxis szerint selected="selected", de tulajdonkép majdhogynem mindegy. A "selected" egy logikai attribútum, ami attól lesz true, hogy az adott tagban jelen van, false pedig, hogy egyáltalán nincs ott.
-
PazsitZ
addikt
A textarea whitespace-t észre se vettem
De az a fura, hogy ha hagysz s whitespace-t a textarea-ban annak meg kellene jelennie, azaz látható az input bevitele során.
A szabvány a selected="selected", de mint írtad, a mai böngészők támogatják más formáját is, azaz gyakorlatilag elég, ha létezik az attributumnév.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest