- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Bencom ™ #8173 üzenetére
Az ingyenes dolgokért fizethető adományokat nem arra értettem, hogy az milyen szép dolog, ha fizet az ember azért, hogy egy játékban előnyre tegyen szert. Igaz, ezzel is támogatod közvetett módon a játék alkotóit, karbantartóit, de inkább arra gondolok, hogy ha valaminek valóban nagy hasznát veszed, használod hétköznapjaidban, akkor azért az nem egy rossz dolog, ha valamit vissza is csepegtetsz; persze nem kötelező, csak aki valamennyit rá tud szánni, de minimális reprezentatív összeg is valami. Régen szartam az ilyesmire, én sem fizettem semmiért, ha nem volt muszáj, aztán változtattam az álláspontomon.
Egy példa: nővérem laptopjának vinyóját egy hardveres probléma esetén (alaplapot kellett cserélni, tök ugyanolyanra) a szervizben tök feleslegesen formattálták, majd újrahúzták rajta a Windows-t, így rengeteg adatát bukta, többek közt fontos fotóit; na, próbálkoztam kismillió profi, fizetős és ingyenes adatvisszaszerző programokkal, hogy visszahozzam az adatokat, de sajnos a legtöbb elvérzett; aztán megtaláltam a Linux-alapú Photorec-et, ami pont ilyenre lett kitalálva, és ezzel az adatainak nagyjából 85%-át sikerült visszaszerezni (egyetlen bajunk az volt, hogy ronda, generált neveket adott a visszaszerzett fájloknak, így elég sok fájlt utólag át kellett nevezgetni, de gondolhatod, hogy ezt akkor a legnagyobb mértékben leszartuk, mivel legalább sikerült visszaszerezni az adatokat). Máskor ugyanettől az alkotótól igénybe vettem a TestDisk-et is elszállt partíciótábla megmentésére, amikor bár nem reménykedtem már benne, de sikerült ezt is megmenteni... Na ekkor úgy döntöttem, hogy ez a fejlesztő megérdemel annyit, hogy támogassam őt valamennyivel, persze túl sok pénzt én sem tudtam erre áldozni. De legalább valamennyivel hozzájárultam, hogy inspirációt kapjon a további fejlesztéshez. Írt is egy köszönőlevelet.Szóval érted, van az az eset, amikor az ember úgy érzi, hogy még ha ingyenes is egy program, megérdemli, hogy mégis költs rá valamennyit, így megvan az a kellemes érzésed, hogy eldöntheted, mennyit tudsz szánni rá.
Na, de ne OFF-oljunk.Ezt a könyvet már másnak is ajánlottam, amennyit olvastam belőle, az alapján jól összeszedett áttekintő anyag az alapismeretek elsajátítására: [Nagy Gusztáv: Web programozás alapismeretek].
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest