- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunzwik
csendes tag
válasz
DeltaPower #4263 üzenetére
Az a baj, hogy a kódót bele kellene illeszteni egy forum motorba(SMF RC 2.0), viszont ezt nem tudom, hogy mit és hova kellene beilleszteni, mert külön van egy stilus file(CSS), és külön van egy index.template.php
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DeltaPower #4263 üzenetére
Azt nem értem, hogy a JavaScript miért engedi meg, hogy lehagyja az ember a sor, ill. összetartozó utasításblokk végéről a pontosvesszőt...
Pl. az utóbbi linknél borzalmasan néz ki a kód, így, hogy minden sor vége tök üres, sehol egy pontosvessző...sztem ez az engedékenység nagyon helytelen programozói szokások kialakulásához is vezethet, így lehet abszolút átláthatatlan kódot írni. Persze a linken szereplő még elmegy, de egyébként nagyon rossz, hogy nem lehet szemmel elkülöníteni, hol van az egyes különálló "blokkok" vége.
Ráadásul az ilayer sor vége is igen érdekes, sehol egy elválasztó idézőjel:
<ilayer id="slidensmain" width=&{slidewidth}; height=&{slideheight}; bgColor=&{slidebgcolor}; visibility=hide>
Pff, hát nem tudtam, hogy a dynamicdrive-ra is felkerülnek ilyen gány kódok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged