- Autóhifi
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dell notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Na, végül sikerült!Úgy döntöttem, hogy már csak az átláthatóság kedvéért is szétboncolom kicsit a kódot, és a feldolgozást átrakom másik fájlba. Tulajdonképpen maradhatott volna az eredetiben is, de már a t×köm tele volt, hogy annyi kód van egy helyen...
Amivel korábban a problémám volt, ami miatt rinyáltam, az az, hogy lényegében így kétszeri átirányítás történik így is-úgy is, amennyiben azt szeretném, hogy a böngésző ne kérdezgessen vissza, hogy el szeretném-e küldeni ismét a POST adatokat.
Mert így zajlik a feltöltés, ha az általad javasolt SESSION-ös trükkel oldom meg (ami egyébként nekem tetszik):
1.) form elküldése feldolgozásra, átirányítás a feldolgozó fájlba (ami adott esetben lehet uaz a fájl is) -> 2.) form kiértékelése, feldolgozása, hibamentesség esetén feltöltés, tetszőleges SESSION változó beállítása adott értékre, majd átirányítás (már a második) az eredeti fájlba -> 3.) eredeti fájlban a SESSION feltételágba lép (mivel az beállított értékkel rendelkezik a sikeres feltöltés miatt), kiírja a SESSION-be beállított cuccokat, majd unset-eli.Ez így most már tökéletesen működik, de mondom, eddig valahogy azon paráztam, hogy most kétszeri átirányításra van szükség, és ez esetleg lassíthat. De kb. 1-2 másodperccel tart így tovább a feltöltés, nem releváns, és egy admin felületen amúgy sincs nagy forgalom...
Egyébként minden esetben így szokták megoldani, hogy kétszeri átirányítás történik a feldolgozás miatt?Az ob_start() használata milyen esetekben ajánlott?
Lényeg: köszönöm a segítséget, most már végre működik!
Ez a session-ös beállítás bevált.
Én nem érzem úgy, hogy ez gányolás lenne, ha mégis az, akkor indokokat kérek!(#3320) fordfairlane: köszi neked is, végül maradt a session-ös megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Jbl tour pro 3
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest