- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Mini-ITX
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pelyib #21127 üzenetére
Dockernek nekimenni rég óta tervezek, de az a readonly dolog nem fér a fejembe. Aztán ha a talált blogokban marhaságot olvastam valami IQbajnoktól, szóljatok rám.
Szóval website-ra kell egy linux, lenne pár cron script, egy apache a saját konfigjával, egy mysql a saját konfigjával, kell legalább +1 db-t építeni a mysql alatt, aztán a webes scriptek, és a hozzájuk tartozó képi anyagok. Ezek közül a cron scriptek némelyikét lehet, hogy át kell írni, mert nem egyforma gépeken futna, és gyengébb gépen a scriptek némelyikét lekapcsolnám, vagy perces ütemezés helyett 5 percenként futna. Az apache és mysql konfigja ugyan ezek miatt szintén eltérő lehet gépenként. És a webscriptek meg média anyagok is olyanok, hogy fejlesztés közben folyamatosan változnának. Mindezek nem úgy tűnnek nekem, hogy egy immutable image különösebben sokat tudna nekem segíteni deploy-ban. Ha van egy svn kliensem a távoli gépeken, hogy a szerverről automatán húzogassa lefele a megváltozott stuffot cron scriptből, nekem kényelmesebbnek tűnik. De ha nagyon benéztem volna valamit a docker használati technikájában, vagy extrém butaságot olvastam volna a korlátokról, szólj rám légyszíves. A dockerről én csak annyit tudok eddig, amit blogokban találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Horgász topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest