Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pelyib #21127 üzenetére
Dockernek nekimenni rég óta tervezek, de az a readonly dolog nem fér a fejembe. Aztán ha a talált blogokban marhaságot olvastam valami IQbajnoktól, szóljatok rám.
Szóval website-ra kell egy linux, lenne pár cron script, egy apache a saját konfigjával, egy mysql a saját konfigjával, kell legalább +1 db-t építeni a mysql alatt, aztán a webes scriptek, és a hozzájuk tartozó képi anyagok. Ezek közül a cron scriptek némelyikét lehet, hogy át kell írni, mert nem egyforma gépeken futna, és gyengébb gépen a scriptek némelyikét lekapcsolnám, vagy perces ütemezés helyett 5 percenként futna. Az apache és mysql konfigja ugyan ezek miatt szintén eltérő lehet gépenként. És a webscriptek meg média anyagok is olyanok, hogy fejlesztés közben folyamatosan változnának. Mindezek nem úgy tűnnek nekem, hogy egy immutable image különösebben sokat tudna nekem segíteni deploy-ban. Ha van egy svn kliensem a távoli gépeken, hogy a szerverről automatán húzogassa lefele a megváltozott stuffot cron scriptből, nekem kényelmesebbnek tűnik. De ha nagyon benéztem volna valamit a docker használati technikájában, vagy extrém butaságot olvastam volna a korlátokról, szólj rám légyszíves. A dockerről én csak annyit tudok eddig, amit blogokban találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest