Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Hát úgy könnyű ha értesz hozzá

Sokadik nap, hogy körbejárom a témát, fél nap alatt eljutottam oda, hogy feltettem mindent amit eddig még soha, és van egy ronda alap, layout.blade kezdőlappal, meg a @yield részek meghívják az adott aloldal tartalmát. Persze a html részt, ami tavaly valamikor készült el, szintén ilyen pár napig ráérek időben, azt nem találtam. Valószínűleg nem lesz meg, a betonstabil Linux szerveren volt fent egyedül...
mentettem volna win10-re, most meglenne...
Holnap remélem lesz időm, jönnek az adatbázisok.
És ez így még mindig nagyon szellős, át kéne olvasni mindent ami eddig felmerült, kellene egy éles honlap, fel kéne másolni az egész mappát, majd rá kéne engedni a validitort, mit szól hozzá, csak úgy kíváncsiságból. Meg megérdeklődni Google haverunknál, mit szólnak hozzá a kereső robotok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Asus TUF F17 FX706LI 17.3" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű Anycubic Live View Kamera, Kobra 3/Kobra 3 V2/Kobra 3 Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mentettem volna win10-re, most meglenne...