Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Hát úgy könnyű ha értesz hozzá
Sokadik nap, hogy körbejárom a témát, fél nap alatt eljutottam oda, hogy feltettem mindent amit eddig még soha, és van egy ronda alap, layout.blade kezdőlappal, meg a @yield részek meghívják az adott aloldal tartalmát. Persze a html részt, ami tavaly valamikor készült el, szintén ilyen pár napig ráérek időben, azt nem találtam. Valószínűleg nem lesz meg, a betonstabil Linux szerveren volt fent egyedül...mentettem volna win10-re, most meglenne...
Holnap remélem lesz időm, jönnek az adatbázisok.
És ez így még mindig nagyon szellős, át kéne olvasni mindent ami eddig felmerült, kellene egy éles honlap, fel kéne másolni az egész mappát, majd rá kéne engedni a validitort, mit szól hozzá, csak úgy kíváncsiságból. Meg megérdeklődni Google haverunknál, mit szólnak hozzá a kereső robotok... -
TGWH
őstag
Kössz.
Megnéztem a Laravel-t, eddig tetszik. Xampp szerver, új project cmd-ből, szerintem jó lesz nekem php-t tanulni.
Most ott vagyok, hogy 2014-es példa videót találtam youtube-on, szóval minden más mint ott, de használható.
Megnézném a honlapot mobilon, de elakad. Csak pc-n látom? Localhost/projectneve/public, aztán kapok egy ERR_CONNECTION_REFUSED üzenetet.
Hogy látom mobilon? -
TGWH
őstag
Ott lennék ha szóba jöhetne
először úgy voltam, hogy oktatási jelleggel PHP-mysql páros, aztán majd felkerül ha úgy áll. Vagyis előtte a Python felé húztam, elsősorban honlap, és Android mellékszállal.
Keretrendszer előbb vagy utóbb úgyis lesz, ma már arra halad a világ. Persze, így rosszabbul járok, de haladósabb. -
TGWH
őstag
Sziasztok.
Milyen keretrendszert ajánlanátok annak, aki most kezd újraismerkedni a honlapkészítéssel?
Html és CSS nem gond, sql sem, csak régen használtam. Régen egy honlap html, css, plussz phpbb fórumból megvolt.
Valami olyan kellene, amivel gyorsan lehet haladni, amibe könnyű beletanulni. Mysql adatbázison alapulna a dolog. Honlap, cikkek, blog szerű részek, hozzászólás lehetősége, bejelentkezés, több szerkesztő/cikkíró, szavazás, képfeltöltés, közösségi média, minden szirszar
Egyelőre saját gépen futna egy wamp szerver próbálkoznék, aztán majd kikerül a tárhelyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest