Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor ebből
$kategoriak = array('szorakozas' => ['elozetes', 'film', 'sorozat', 'hbo', 'mozi'],'kultura' => ['mozi', 'szinhaz', 'múzeum', 'koncert', 'film'],'masszázs' => ['eufória']);ezt csináltad:
$kulcsok = array("elozetes" => "szorakozas","film" => "szorakozas","film" => "kultura","sorozat" => "szorakozas","hbo" => "szorakozas","mozi" => "szorakozas","mozi" => "kultura","szinhaz" => "kultura","múzeum" => "kultura","koncert" => "kultura","eufória" => "masszázs",);És akkor azt mondod, hogy így ezen belül az array_key_exists (key_exists) gyorsabban megtalálja az értéket, és egyből ott van hozzá a kategória neve is értékként.
Kipróbálom, köszi.Reggel amúgy rákerestem arra, hogy "php in_array slow performance", és volt egy válasz valahol, ahol azt ajánlotta, hogy a
$categories_szorakozas = array("elozetes","film","sorozat","hbo","mozi",);helyett legyen:
$categories_szorakozas = array("elozetes" => true,"film" => true,"sorozat" => true,"hbo" => true,"mozi" => true,);és így array_key_exists-tel ellenőrizni. Átírtam, futtattam egy tesztet (előzővel és ezzel is ugyanúgy 10 mp-re limitálva), és az in_array 10mp alatt 77 rekordot tudott feldolgozni, míg ez a másik fajt az array_key_exists-tel csak 38-at... Szóval vissza is írtam.
De a te változatodnak sokkal több értelme van, szóval teszek azzal is egy próbát.
Meg amúgy (bár nem hiszem, hogy túl sok időbe kerül az a kezdeti, "kulcsok" táblát feltöltő művelet, de) megcsinálhatom eleve úgy a "kategoriak" tömböt, hogy eleve abban a formában legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest