- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
instantwater #20230 üzenetére
Nem dolgozom a Facebook-nál. Bár tekintettel rá, hogy a licencelés szerint egy befutott alkalmazást elkövetelhetnek, még az sem kizárt, hogy az a jövőben megváltozik. Elvileg 5M mau-nál húznak korlátot, amikor rám szólhatnak hogy nosza, akkor most valamit tenni kellene. De addig előbb el is kell ám jutni
A php alábecsülését nem igazán értem. Nekiállsz alaposan kiszámolni mindent egy teljesítmény webapp fejlesztésében, a php-n kívül én nem is találtam semmi mást, amiben megbízni mernék.
Redis egy szálon fut. Nem tudták megoldani a srácok a multithreadinget. A motor legalján pont annyit tudhat teljesíteni, mint mysql memory engine 1 táblán.
Több loadbalancer ofc azért kell, mert egy fürtben a load balancer is ki tudhat esni. És akkor mi is történik? Meghalt az egész alkalmazás?
Eltértünk a tárgytól
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest