Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Des1gnR #17388 üzenetére
Jé, csak nem mégis van valami API-szerűség a Volánnál?
Magyar állami szervezetnél ez egészen meglepő.
Azt sikerült leszűkíteni, hogy konkrétan milyen kulcsokra van szükség ahhoz, hogy a dolog működjön? Nekem nem volt kedvem próbálkozni, csak gyorsan indítottam egy Postmant, a honnan, hova, honnan_settlement_id, honnan_eovx, honnan_eovy és ennek hova_* változataival simán nem működik, üres objektum a válasz a JSON-változatnál. A Postmanhez telepített Postman Interceptor pedig cookie-kat is beállít, szóval annak hiánya elvileg nem para, de összesen az egésszel töltöttem kb. 3 percet, szóval annyiból nem derült ki, mi a hiány.
Felraktam inkább ide a képedet (szétvágva kettőbe), mert az ilyen külső képmegosztók kényükre-kedvükre egy idő után simán törlik a képeket (pl. ha egy ideje nem nézték):
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest