Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az, hogy elfogadott vagy sem, attól függ, hogy ki milyen kódolási konvenciót követ. A PSR-1 pl. így kezdődik:
Files MUST use only <?php and <?= tags.
Ami az 5.4-es PHP-ban változott az az, hogy ha a short_open_tag nincs engedélyezve, a <?= akkor is működik.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Korábban sem tiltotta senki, hogy engedélyezve legyen.
Ízlés kérdése, én azért nem komálom, mert szerintem rontja az olvashatóságot, én feleslegesnek látom lespórolni azt a pár karaktert, számomra csúnyább tőle a kód, de ez tök szubjektív, a fejlesztőre vagy fejlesztőbrigádra van bízva ennek az eldöntése.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ízlés kérdése, én azért nem komálom, mert szerintem rontja az olvashatóságot, én feleslegesnek látom lespórolni azt a pár karaktert, számomra csúnyább tőle a kód, de ez tök szubjektív, a fejlesztőre vagy fejlesztőbrigádra van bízva ennek az eldöntése.