- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
Sk8erPeter #16755 üzenetére
No igen sejtettem, hogy ilyesmi lesz a dolog vége.
Mármint, hogy ekkora mennyiségnél már nem a legjobb inputokat használni.
Vagy a használatával talán még nincs is gond, de lehet form elküldése előtt más struktúrába kellene átdolgoznom, mint ahogy te is utaltál rá "előfeldolgozás", és majd az eredményt átküldeni form-on keresztül.
Nem akartam most ezzel bajlódni főleg mert a programnak nem csak kiexportálni kell tudnia, ha nem importálni is a már elkészült képeket szerkesztésre..Amúgy még annyival kiegészíteném, hogy a 0 is értékes adat mert a pixel vagy be van kapcsolva vagy nincs.
Mivel minden bit számít, így mind kettővel kell számolni, különben egy rugalmas méretnél elég nehéz megállapítani másként a pixel számot, ha csak az egyeseket dolgozom fel.
Persze mindent meg lehet oldani, de minek bonyolítani..Egyébként vissza gondolva kicsit, nincs is ennyi input amit írtam bár ez relatív mert minden inputom egyetlen tömbként viselkedik.
name="byte[0][0][0][5]"
A végén egy inputot kell elküldenie ami ebben az esetben egy 4 dimenziós tömb.
Bár a form ettől még lehet másként viselkedik és a tömb minden elemét csak inputként tudja átadni..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest