- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kemkriszt98 #16189 üzenetére
Ez az if($send) egy elég értelmetlen feltétel, főleg, hogy már ezelőtt a sor előtt az execute-tal végre próbálsz hajtani egy műveletet, és ha ez a változó mondjuk NULL, akkor már korábban kapsz erre az arcodba egy hibaüzenetet (mivel nyilván NULL értékkel rendelkező változón nem igazán lehet metódust meghívni). Meg azt írtad, dobódik egy kivétel, "Connection timed out" üzenettel. De másold már be a PONTOS, teljes hibaüzenetet!
Még valami:
$con = new PDO('mysql:host=mysql5.hostbase.net;dbname=artclubl_luminita','*','*');HELYETT így kellene inicializálnod a PDO-t:
$con = new PDO(
'mysql:host=mysql5.hostbase.net;dbname=artclubl_luminita',
"*",
"*",
array(
PDO::MYSQL_ATTR_INIT_COMMAND => 'SET NAMES UTF8;',
PDO::ATTR_ERRMODE => PDO::ERRMODE_EXCEPTION,
)
);A PDO::ATTR_ERRMODE => PDO::ERRMODE_EXCEPTION azért érdekes, hogy kivétel dobódjon probléma esetén, és ne ilyen béna if-else ellenőrzésekre legyen szükség. Emiatt pedig try-catch blokkba kell raknod az egészet, és megfelelően loggolni a hibaüzeneteket.
Itt azt írod, hogy "direkt URL-lel" megy. Tehát ha szépen beírod a böngésződ címsorába, akkor az UPDATE-művelet is sikeresen lefut, nincsen időtúllépés?
Sőt, ha parancssorból hajtod végre, akkor is sikeresen lefut az UPDATE-művelet?
Magyarul egyedül akkor van probléma, ha a tárhelyszolgáltató admin-felületén szerkesztgetett, oda beírt ütemezett feladat futna le? Igazából erről olyan sok részletet nem osztottál meg, hogy hogyan csináltad, arra lehetne tippelni, hogy elrontottál valamit a szerkesztéskor, de tényleg csak tippelgetni lehet ennyi alapján.(#16199) PumpkinSeed:
"Nem láttam még olyan oldalt aminek ez hozta volna meg a sikert."
Én igen, SoundCloud, YouTube, ...
(Jó, értem én...)
-
DNReNTi
őstag
válasz
kemkriszt98 #16189 üzenetére
var_dump()-al nézd meg a prepare után $send mit ad. Lehet elírtál valamit a lekérdezésben, tábla vagy mezőnevet pl. és így false lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest