- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexterland
csendes tag
Szia!
Az oldal, ha megnyitom minden írást megfelelően jelenít meg. Ha beírok szintén semmi probléma.
Ami után elküldtem azSQL nek az üzenetet, és kiírja lentebb egy táblázatbarendezve, akkor a visszaírt üzenetben található a karakter és az is csak a hosszú ékezetnél. Az ISO-88-59-2 vel is ugyanezt műveli.A MySQLt így állítottam be:
MySQL karakterkészlet: UTF-8 Unicode (utf8)
MySQL kapcsolat egyeztetés: UTF-8 Hungarian_ciMivel az adatbázis megnyitását egy külön php végzi ezért én abba másoltam be, amit mondtál írtam egy másik üzenetet és működik köszönöm. Már csak törölni fogom ezeket...
MÁSIK kérdésSzeretnék készíteni egy kiválasztó listát, ami egy al listát jelenít meg, azon belül egy konkrét eseményt (tehát még egy allista) és azon több kiválasztható időpontot. Ezeknek egyikére felírhatja magát a felhasználó, viszont fontos lenne, hogy egy időpontra csak egyszer lehet feliratkozni, de olyan is kell, hogy akár többen is feliratkozhassanak.
hogy szemléltessem a példát:
Válassz események közül: Rendelés (választható)
ekkor megjelenik orvos: Kovács János dr. (választható)
Ekkor megjelenik: Rendelési idő: 2008.12.13 (választható)
ekkor megjelenik: Időpont: 11:00 (választható)
Név: ADJA MEG NEVÉT (Jelen esetben a beteg nevét)a másik példa:
Válassz események közül: Kirándulás
ekkor megjelenik: Hely: Pécs
Ekkor megjelenik: Időpont: 200.06.25
Név: ADJA MEG NEVÉT(Maximum 25-en jelentkezhetnek)Most sorolhatnám a példákat, a lényeg az, hogy mondjuk a két példa összehozható legyen....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest