Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
válasz
huskybusky #1236 üzenetére
Háát igen, igaza van Louloudaki-nak
Én ezt a hibát észre sem vettem hogy más változókat használsz az értékadásnál és más változónevek vannak a levél eküldésére szolgáló mail() függvény paramétereiként megadva...
Maradjunk az első verziónál:
<?php
$targy = "Levelem tárgya";
$szoveg = "A levél feladója: " . $_POST['name']."\n";
$szoveg .= "A küldő email címe: " . $_POST['email']. "\n";
$szoveg .= "Üzenet: " . $_POST['message'];
mail("email@címem.hu",$targy,$szoveg);
?>ugye ezzel csak az volt a gond, hogy 2db aposztróf volt az email@címem.hu előtt és mögötte is ahelyett, hogy 1-1 idézőjel lett volna...csak ez a fórumban nem látszik...viszont kódszerkesztőben, ami kezeli a PHP-t azonnal látszik a kódszínezés miatt a hiba.
Érdemes lenne beszerezni egy ingyenes, vagy fizetős kódszerkesztőt.
Pl: Notepad++, Editplus, Php Coder, PHP Expert Editor, Zend Studio, stb.... -
Louloudaki
aktív tag
válasz
huskybusky #1236 üzenetére
nem tudom, hogy tényleg úgy írtad-e a kódban, ahogy itt:
$targy = "Levelem tárgya";
$nev = "A levél feladója: " . $_POST['name']."\n";
$email .= "A küldő email címe: " . $_POST['email']. "\n";
$uzenet .= "Üzenet: " . $_POST['message'];
mail(''email@címem.hu'',"Levelem tárgya",$name.$email.$message);de ha a magyar nevű $nev a feladó, a $uzenet az üzi, akkor a mail()-ben honnan veszed az angol nevű $name és $message változókat, mikor azok nem is léteznek, tehát értékük sincs, amit elküldhetnél? rugalmas a php, de ennyire mégse.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest