- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter #12122 üzenetére
S lőn legyen meg a PHP mint script nyelv. S varázsoljunk bele nagy egyszerűséget, kíméljük meg a népet a típusoktól. Legyen hát. Így lett. S a népek láták hogy ez jó vala, fejlesszétek az nyelvet mely immáron úgy kinőtte magát, hogy annak elsőre nagy egyszerűséget adó típustalansága lett legnagyobb hátránya.
Na szóval a php mikor elkészült /tanulányaim homályos emléke szerint/ ezzel a típustalansággal és egyszerűséggel szerezte meg az emberek bizalmát, ezért fejlesztik ilyen nagy léptékben, és ezért ilyen jó nyelv. Amugy mióta fejleszti közösség a PHP-t? Ez azért nem Drupal.
Ha belegondolsz mi volt a 4esben (egyáltalán használtál e rég php-t?) ? Hát azért nem volt egy nagy eresztés na, az 5ös újításaihoz képest meg végképp nem. Arra próbáltam célozni, hogy ha egy átlagos típusos nyelv lett volna a kezdetektől akkor lehet nem jut el idáig. Igazából ennyit akartam mondani, lehet csak most sikerült jól megfogalmazni (az alvás segít).
Egy szónak is 100 a vége, kódoljunk szépen string var-ba csak ritkán tegyünk tömböt
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #12122 üzenetére
Teljesen egyet értek veled a 2. bekezdéseddel. Ezek talán a legnagyobb előnyei.
Mindenütt vannak alapvető szabályok. Az hogy valaki nem írja a funkció elé, hogy miket vár és mi a visszatérési érték a későbbi kód újrahasznosítás miatt megértem. Én is ki szoktam kommentezni előtte és leírom szépen. De ez ettől még nem gányolás.
Az, hogy valaki tömböt használ sztingként...buta.Mindenhol vannak alapvető kódolási szabályok, amiket be kell tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Formula-1
- Yettel topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Pylon Audo Pearl 27 - háromutas hangfalpár eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest