Hirdetés
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Bejött az ASUS-nak az OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
S lőn legyen meg a PHP mint script nyelv. S varázsoljunk bele nagy egyszerűséget, kíméljük meg a népet a típusoktól. Legyen hát. Így lett. S a népek láták hogy ez jó vala, fejlesszétek az nyelvet mely immáron úgy kinőtte magát, hogy annak elsőre nagy egyszerűséget adó típustalansága lett legnagyobb hátránya.

Na szóval a php mikor elkészült /tanulányaim homályos emléke szerint/ ezzel a típustalansággal és egyszerűséggel szerezte meg az emberek bizalmát, ezért fejlesztik ilyen nagy léptékben, és ezért ilyen jó nyelv. Amugy mióta fejleszti közösség a PHP-t? Ez azért nem Drupal.
Ha belegondolsz mi volt a 4esben (egyáltalán használtál e rég php-t?) ? Hát azért nem volt egy nagy eresztés na, az 5ös újításaihoz képest meg végképp nem. Arra próbáltam célozni, hogy ha egy átlagos típusos nyelv lett volna a kezdetektől akkor lehet nem jut el idáig. Igazából ennyit akartam mondani, lehet csak most sikerült jól megfogalmazni (az alvás segít).
Egy szónak is 100 a vége, kódoljunk szépen string var-ba csak ritkán tegyünk tömböt

-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Teljesen egyet értek veled a 2. bekezdéseddel. Ezek talán a legnagyobb előnyei.
Mindenütt vannak alapvető szabályok. Az hogy valaki nem írja a funkció elé, hogy miket vár és mi a visszatérési érték a későbbi kód újrahasznosítás miatt megértem. Én is ki szoktam kommentezni előtte és leírom szépen. De ez ettől még nem gányolás.

Az, hogy valaki tömböt használ sztingként...buta.
Mindenhol vannak alapvető kódolási szabályok, amiket be kell tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Battlefield 6
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Pulsar Gaming Gears X2V2 Mini Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- Dell Precision 7770 17,3 FHD Laptop,i7-12850HX,32GB DDR5,RTX 3000 12GB,1TB,100% akku,NBD gari 2026ig
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest