Új hozzászólás Aktív témák
-
Swifty
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #11855 üzenetére
Na most azt ne firtassuk, hogy mitől átlag az átlagközönség... Szerintem igenis nekik van a topik első nekifutásra... És persze más is jön ide...
Ha valakinek azt mondod, hogy a warp-hajtómű azért jó, mert a hipertér görbületét jobban lovagolja meg a tér görbületét, miközben ő csak el akart jutni A-ból B-be, akkor azt hiszem nem igazán segítettél...
Nincs megszabva a mérce... Nem is lehet... De ha van egy "egyszerű" kérdés, amire "egyszerű" válasz van, akkor nehogymá csak a hiper szuper .NET, satöbbi legyen a megoldás... Főleg, ha PHP-ről beszélünk...
Nem akarom megmondani miről szóljon a topik... Csináljátok, ahogy nektek tetszik... Csak azt látom, hogy mindkét oldal elkezdte savazni a másikat...
Mellesleg megjegyzem, hogy nekem meg ez a véleményem... Nekem túl sok volt az "ágyúval - verébre"...
(Ne vedd sértésnek, de az hogy itt újonc vagyok, az semmit nem jelent.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Syncro EVO Lightbox kerámia védelem (50+50 ml) - 50 hónap
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- Eladó Kompakt PC - csere, beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest