Új hozzászólás Aktív témák
-
Swifty
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #11855 üzenetére
Na most azt ne firtassuk, hogy mitől átlag az átlagközönség... Szerintem igenis nekik van a topik első nekifutásra... És persze más is jön ide...
Ha valakinek azt mondod, hogy a warp-hajtómű azért jó, mert a hipertér görbületét jobban lovagolja meg a tér görbületét, miközben ő csak el akart jutni A-ból B-be, akkor azt hiszem nem igazán segítettél...
Nincs megszabva a mérce... Nem is lehet... De ha van egy "egyszerű" kérdés, amire "egyszerű" válasz van, akkor nehogymá csak a hiper szuper .NET, satöbbi legyen a megoldás... Főleg, ha PHP-ről beszélünk...
Nem akarom megmondani miről szóljon a topik... Csináljátok, ahogy nektek tetszik... Csak azt látom, hogy mindkét oldal elkezdte savazni a másikat...
Mellesleg megjegyzem, hogy nekem meg ez a véleményem... Nekem túl sok volt az "ágyúval - verébre"...
(Ne vedd sértésnek, de az hogy itt újonc vagyok, az semmit nem jelent.)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest