Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #10030 üzenetére
No, végül úgy alakult, hogy a http://domain-tarhely.net/-nél lett a tárhelyem. Így már egy sima .hu domain boldog tulajdonosa vagyok.
Érdekes, hogy egy php kérdésből mik lehetnek...
ON
Mennyire macerás, hogy az oldal tartalma ne töltődjön be teljesen, azaz bizonyos tartalmak "összecsukva" legyenek. Itt van ez az oldal, amin jelenleg 7x lehet lapozni, mire az oldal aljára érek.
Szóval pl ami régebbi, az ne látszódjon, csak, ha "kinyitják"
Ehhez meg már vmi másik forrásfájl kéne, amiből az oldal kiszedi az adatokat/tartalmakat és "maga készíti el önmagát"? És nekem nem az oldalt kéne szerkesztenem, hanem azt a forrást, amiből jön létre az oldal tartalma? (nem értek hozzá, de így képzelem el...)
-
Speeedfire
félisten
válasz
RootRulez #10030 üzenetére
Csak egy tipp, ha godaddy-nél regelsz domain-t, akkor kapsz 10giga tárhelyet. Hátránya, hogy rakhatnak ki reklámot.
Én az egyik aldomain-enem ezt használom, de eddig még nem volt kint semmi. Gondolom látogatástól függ vagy a fene tudja.
Vagy ha magyar domaint regelnél magadnak, akkor ebből tudok neked adni 1GB-ot, ha nem zavar a reklám, ami nem tudom milyen lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- Garmin fenix 8 51 mm amoled sapphire karbonszürke DLC titanium
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Tágulási tartály Baseflex 12/1.5 6bar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest