Hirdetés
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- AMD FX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
"Feltételezem, a kód C#-ból van"
Igen, rögtön gondoltam, de nem igazán volt világos, hogy ez most hogy jön ide, PHP-s témához, amikor kizárólag a PHP-re jól alkalmazható, itt érvényes mintákról beszéltünk korábban.
Éppen ezért mondtam, hogy most fel lehetne ilyen alapon hozni Singletonra az ablakkezelő objektumokat is, de mivel ilyen PHP-nél nincs, tök felesleges ilyenről beszélni.Lambda: jahh, oké, closure néven oké, most már ezen a néven is.

Ja, eddig is világos volt, hogy miről beszél, hogy nehéz hozzá unit testet írni. Én viszont azt mondtam, hogy vannak esetek, amikor erről felesleges beszélni, pl. most egy naplózó osztály esetén nem biztos, hogy valaki hatalmas bűnt követ el, ha nem passzolgatja inkább a controllereknek a már létrehozott példányt, hanem használ egy nyamvadt singleton-példányt, azt' kész.
Van, amikor úgy logikus, hogy 1 példány legyen valamiből, és azt csak macerás passzolgatni össze-vissza, ezért jól jön néha a Singleton minta, ennyit állítok. Aztán ha már unit testekről van szó, nyilván át kell gondolni, hogyan lehet ezt átvariálni.Egyébként az adatbázis-kapcsolódáshoz nem biztos, hogy egy request során csak egyet akarunk, ezért nem is biztos, hogy olyan jó "klasszikus" példának a Singleton alkalmazására, mert elképzelhető, hogy valaki egy request során több adatbázishoz is szeretne csatlakozni.
===================
(#9924) Athlon64+ :
ezek szerint elbeszélünk egymás mellett, nem értetted meg, miről magyaráztam. Most itt fentebb leírtam még egyszer. PHP-ről beszélünk, könyörgöm, ne keverjük már ide a C#-ot, meg a többi nyelvet, mert nyilván nagy különbségek lehetnek."A tervezési minták átívelnek a nyelveken."
Nem mondod komolyan, TÉÉÉNYLEEG??
Azért ne nézd már hülyének az embert. Inkább próbáld megérteni, miről beszél. Pl. arról, hogy attól még, mert mondjuk van értelme ablakkezelő objektumról beszélni egy másik nyelv, más jellegű felhasználása során, attól még nem biztos, hogy hasonló minta alkalmazható egy nyomorék PHP-s webalkalmazás esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Napelem
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Robot tolna pénzszállító vagont a Honor alá
- További aktív témák...
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- P16s Gen4 16 FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest