Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nem igazán értem, miért kellene feltétlenül limitálni. Sehol nem írta, hogy az example.com/archive/2011/01/27 oldal megnyitására csak egyetlen darab postnak kellene megjelenni - na meg miért is feltételezzük, hogy aznap csak egyetlen cikk íródott...
"Nem tudom, hogy a count() mit csinál a háttérben"
Nem Kohanáztam soha, de nem nehéz kitalálni, hogy a count a query által visszaadott vagy érintett sorok számát jelenti...

És ja, kb. 5 másodperces Guglizás alapján ki is derül: [link].A lényeg: mivel egy napon nem feltétlenül csak egy cikk készülhetett, ezért nem hiszem, hogy korlátozni kellene a lekérdezés eredményét (legalábbis eddig erről nem volt szó), így a count teljesen jó annak eldöntésére, hogy van-e egyáltalán eredménye a lekérdezésnek...
===
(#8909) cAby : finoman szólva ocsmány a kód (Te kérdezted meg a publikumot
), és azt sem értem, mitől működik nálad úgy, ahogy akarod (sanszos, hogy nem is úgy működik, ahogy kellene), amikor teljesen indefinit, hogy a form elküldésével melyik valamit akarod a kedvencek közé tenni.
Az index.php-dben meg vidáman használod a $row['id']] változót, ami számomra teljesen ismeretlen, hogy honnan kéne, hogy valami valós értéket kapjon. (A fav.php-dben van egy $row az adatbázis-lekérés eredményét megjelenítő cikluson belül, de annak ehhez köze nincs.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), és azt sem értem, mitől működik nálad úgy, ahogy akarod (sanszos, hogy nem is úgy működik, ahogy kellene), amikor teljesen indefinit, hogy a form elküldésével melyik valamit akarod a kedvencek közé tenni.