Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Negyedszerre utazik a peremvidékre az új GeForce driver
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #8846 üzenetére
Na, akkor jó.
Amúgy érdekes téma, mit sorolnak direkt marketingbe, én alapvetően a keresőoptimalizálást nem sorolnám ide, mert marketing tanulmányok alapján (jó, ez lóf@sz, amit én tanultam belőle) ez számomra valahogy már kiesik ebből a fogalomból - itt mégis részben ezt is említik, mint szempontot: [Wikipedia - Direct_marketing]
"Online Tools
[...]
Search: 49% of US spending on Internet ads goes to search, in which advertisers pay for prominent placement among listings in search engines whenever a potential customer enters a relevant search term, allowing ads to be delivered to customers based upon their already-indicated search criteria.[12] This paid placement industry generates more than $10 billion dollars for search companies. Marketers also use search engine optimization to drive traffic to their sites."
Új hozzászólás Aktív témák
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Apple iPhone 16e (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, fehér)
- SzoftverPremium.hu
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest